Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Έκαψαν τη Μόρια κατέλαβαν την ΔΕΗ οι λαθροεισβολείς στην Μυτιλήνη ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ "ΠΑΡΟΥΝ" ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΟΠΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ
Έκαψαν τη Μόρια κατέλαβαν την ΔΕΗ οι λαθροεισβολείς στην Μυτιλήνη ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ “ΠΑΡΟΥΝ” ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΟΠΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Έκαψαν τη Μόρια κατέλαβαν την ΔΕΗ οι λαθροεισβολείς στην Μυτιλήνη ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ “ΠΑΡΟΥΝ” ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ “ΑΟΠΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ”.. ΕΝΩΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Τα πληρωμένα και στρατευμένα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ Μέσα ενημέρωσης δεν ΣΟΥ λένε ΤΙΠΟΤΑ για τα νησιά του Αιγαίου…. Τα έχουμε χάσει και αφηνουν στο σκοτάδι οτι και αν γίνει…

Είχαμε άλλη μια εξέγερση Λαθροεισβολέων υποκινούμενη .Έκαψαν Μορια και Παναγιούδα και εισβολή στον σταθμό της ΔΕΗ!!! Η Αστυνομία δεν κατάφερε να αποτρέψει κατάληψη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ σημείου όπως η ΔΕΗ που ηλεκτροδοτεί το νησί!!! (ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΕΗ ΥΔΡΕΥΣΗ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ)

Το επόμενο βήμα θα εχει ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ…Δυστυχώς όσους και να μεταφέρουν στην ενδοχώρα δεν αλλάζει τίποτα στα νησιά του Αιγαίου ..αντιθέτως μεταφέρουν ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟ σε ολη την Επικράτεια και όταν ξεσπάσει κάτι στην ελλαδα η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ θα απλωθεί ΠΑΝΤΟΥ…

Διαβάστε τι γράφει ο Εμμανουήλ Πέτρου από την Μυτιλήνη:

”Στη Μυτιλήνη τα χθεσινά γεγονότα ήταν σοβαρά. ” Πολύ σοβαρά όμως που ελάχιστοι αντιλήφθηκαν. Δυστυχώς, στη κυβέρνηση αποδείχθηκαν πολύ λίγοι στη διαχείριση του μεταναστευτικού. (σσ ΛΙΓΟΙ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ???)
Οι λαθρομετανάστες χθες εξεγέρθηκαν, έκαψαν, λεηλάτησαν, πλιατσικολόγησαν, κατέστρεψαν περιουσίες Ελλήνων πολιτών.
Μέσα στην ίδια μας τη χώρα ξένοι εισβολείς επιβάλουν τη βούληση τους με παράνομες και υποκινούμενες πράξεις. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Στα αρμόδια Υπουργεία επικρατεί βαθύς ύπνος??. Πολύ βαθύς. Φυσικά τα περισσότερα media πλήρως καθοδηγούμενα και κατευθυνόμενα απέκρυψαν τα γεγονότα και συγκεκριμένα τα παρουσίασαν σαν άλλη μια έκρυθμη στιγμή στο νησί.
Επειδή εμείς εδώ ούτε εξαρτόμαστε από κανέναν ούτε και μας πληρώνει καμία ΜΚΟ λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Ο έλεγχος χθες χάθηκε και καμία αστυνομία δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις ανεξέλεγκτες ορδές των λαθρομεταναστών που έσπαγαν και έκαιγαν σε Μόρια και Παναγιούδα ενώ το πρωί είχαν εισβάλει στον σταθμό παραγωγής ενέργειας της ΔΕΗ εγγύς της πόλης της Μυτιλήνης.

Για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα περιστατικό με απόπειρα κατάληψης στρατηγικού σημείου της νήσου από το οποίο εξαρτάται η ενεργειακή κάλυψη του νησιού. (σσ Η ΕΠΟΜΕΝΗ “ΑΣΚΗΣΗ” ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ;;)

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες τα είχαμε γράψει και σε σχετικό μας άρθρο όπως αυτό θα το διαβάσετε παρακάτω.

Όχι γιατί είμαστε το μαντείο των Δελφών αλλά γιατί υπήρχαν όλες οι ενδείξεις για το που βαδίζει η κατάσταση.

Όμως η κυβέρνηση εφάρμοσε το δόγμα και τη πολιτική της πλήρους αδράνειας;;. Γι αυτό και αναφερόμαστε σε εγκληματικές αμέλειες και ευθύνες τόσο από υπηρεσιακούς φορείς όσο και από πολιτικούς. (σσ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;)

Το επόμενο βήμα είναι η αιματοχυσία. Φυσικά οι λιγοστές και αδύναμες αστυνομικές δυνάμεις δεν μπορούν να το αποτρέψουν όπως χθες δεν απέτρεψαν τις λεηλασίες και τους εμπρησμούς.

Είναι θέμα χρόνου. Και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε ή δεν γνώριζε.

Καλές οι αναλύσεις για φρεγάτες και μαχητικά αλλά στο τέλος θα χαθεί ελληνικό εδαφός χωρίς να πέσει μια τουφεκιά από την εισβολή των λαθρομεταναστών και τον μαζικό εποικισμό που διεξάγεται.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ 

ΠΗΓΗ: https://vraxonisidagr.blogspot.com/2020/07/blog-post_91.html?m=1&fbclid=IwAR3dg9b1QJl7kIPJr-8M3ZB3b6vozGo5x0UEEHMwwfeB9D4MSZR__oIoTDQ

ΠΗΓΗ: ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ.ΝΕΤ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ




ARVE

(απομαγνητοφώνηση) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 19/5/2018

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ