ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΩΣΤΑ (ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΜΕ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΩΣΤΑ (ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΜΕ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΩΣΤΑ (ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΜΕ

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ) ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. (ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΔΗΛΗ ΠΟΥ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ – ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ).

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3(a). ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ. ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΟΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο. ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΟΙ Η.Π.Α. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ, ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ.

ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΝΕΛΑΒΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ – ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΩΛΥΜΑ ΙΣΧΥΟΣ) ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ (ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ – ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟ ΔΙΜΗΝΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ), ΩΣΤΕ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, Η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ (ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΙΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ” ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΝ COVID19 ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ”. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ… ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ.

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΡΘΙΟ ΜΕ ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. ΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Μιλτιάδης Αναστασιάδης

Executive Order on Protecting American Monuments, Memorials, and Statues and Combating Recent Criminal Violence

ΕΔΩ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

President Donald J. Trump Is Combating Violence and Protecting America’s Monuments, Memorials, and Statues

 Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ: Ο ΟΡΟΣ “ΕΘΝΙΚΟΣ” ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΡΥΤΕΡΟΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ (ΩΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ) ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΟΥ ΦΟΝΕΥΑΝ ΕΠΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΑΙΩΝΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.

Μιλτιάδης Αναστασιάδης

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΤΟΝΑΝΤ ΤΡΑΜΠ;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ BLOGS BLOGERS ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΕΝΕΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔ...
Ποιοι μπήκαν τελικά στο Καπιτώλιο; ANTIFA; (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΕΡΓΑΣΙΑ
Πως ο αστυνομικός έμεινε μόνος και ξυλοκοπήθηκε; Το βίντεο που απαντά
ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ
Ακόμα και το Πακιστάν παραβιάζει τον Ελληνικό εναέριο χώρο – P-3 Orion πάνω από το Καστελόριζο
Πώς θα επηρεάσει την τιμή της βενζίνης το επικό μπλοκάρισμα της διώρυγας από το Ever Given;
Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΟΖ ΚΑΙ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Βόμβα WikiLeaks - Εθνικό σκάνδαλο: Ο ΣΕΑ του πρωθυπουργού Θ.Ντόκος διέρρευσε στην Τουρκία έκθεση για...
Εν τω μεταξύ στα παράλια της Τουρκίας όλα γίνονται οργανωμένα και με τάξη
Γερμανική ομολογία: «Δεν μπορώ να πω δημοσίως τους λόγους… που δεν κλήθηκε η Ελλάδα» !! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡ...