Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!!! (ΜΕΡΟΣ Β)
ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!!! (ΜΕΡΟΣ Β)

Συγχαρητήρια στα νέα ζευγάρια που κατάφεραν στα χρόνια μας να αποκτήσουν παιδί!!!

Ο Γολγοθάς της τεκνοποίησης με τα τόσα προβλήματα υπογονιμότητας που αντιμετωπίζουν, τελείωσε, προσπεράστηκε.

Το παιδί ήρθε στον κόσμο μας και η χαρά των γονιών είναι τόσο μεγάλη όσο μεγάλη είναι και η αγωνία τους από εδώ και μπρος.

Νιώθουν πως το μωράκι τους δεν είναι ασφαλές.

Δεν έχει προστασία από την πολιτεία.

Η μητέρα πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά της και το μωρό, αν δεν υπάρχει κοντά η γιαγιά, θα πρέπει να γραφτεί σε παιδικό σταθμό ή να αφεθεί στα χέρια και την προσοχή μιας ξένης γυναίκας – νταντά, που θα πληρώνεται για αυτή τη δουλειά.

Οι παιδικοί σταθμοί, όπως παλιότερα μου δήλωσε η διευθύντρια ενός παιδικού σταθμού, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της μητέρας και όχι του παιδιού.

Παιδικοί σταθμοί και νηπιαγωγεία, λειτουργούν με μεγαλύτερο αριθμό παιδιών κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται απλή φύλαξη και να μην μπορεί να εφαρμοστεί κάποιο παιδαγωγικό πρόγραμμα.

Με το νέο νομοσχέδιο της τωρινής κυβέρνησης, ο αριθμός των παιδιών μιας τάξης νηπιαγωγείου, θα φτάνει τον αριθμό των 25 παιδιών, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα σχηματισμού δύο τμημάτων ακόμη κι αν υπάρχει αίθουσα διαθέσιμη.

Τί κερδίζει με αυτό η κυβέρνηση;;; Λιγότερες θέσεις εργασίας …

Ολοήμερα νηπιαγωγεία λειτουργούν χωρίς βοηθητικό προσωπικό στην ώρα του φαγητού, η νηπιαγωγός μαζί με τα παιδιά σερβίρουν και μαζεύουν και τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει σε διαφορετικούς χώρους, με αποτέλεσμα να μην ελέγχονται συνεχώς τα παιδιά από τη νηπιαγωγό.

Μεγαλώνουν, περνάνε στις επόμενες βαθμίδες όπου οι γονείς επιτρέπουν να επιστρέφει το παιδί στο σπίτι με τους συμμαθητές του.

Πόση αγωνία προκαλείται όταν το παιδί αργήσει να επιστρέψει;;;

Κι αυτό γιατί συνεχώς ακούμε για απαγωγές κι εξαφανίσεις παιδιών.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό ακούμε από οργανισμούς που παρουσιάζουν ένα δήθεν φιλανθρωπικό πρόσωπο, να ανακοινώνουν έναν αριθμό εξαφανίσεων που φτάνει τα 5 παιδιά ημερησίως στην Ελλάδα, ενώ πριν ήταν ελάχιστες τέτοιες ανακοινώσεις.

Είναι παιδιά που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους;;; Τότε κάτι δεν πάει καλά με το θεσμό της οικογένειας…

Είναι παιδιά παράνομων μεταναστών που κανείς δεν τα αναζητά…ασυνόδευτα;;; Τί είδους γονείς είναι αυτοί που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους σε μια ξένη χώρα, ενώ ήρθαν μαζί με αυτά;;; Μήπως δεν είναι οι πραγματικοί γονείς τους οπότε δε νοιάζονται;;; Ένας τέτοιος άνθρωπος πώς θα φερόταν σε οποιοδήποτε παιδί που θα έβρισκε στο δρόμο του;;;

Η εγκληματικότητα αυξάνεται στη χώρα μας ραγδαία επειδή η κυβέρνηση άφησε ανοιχτά κι ανεξέλεγκτα τα σύνορα να μπαίνει όποιος θέλει και με όποιον τρόπο μπορεί.

Γιατί δεν υπάρχει παραδειγματική τιμωρία για κάθε εγκληματία και γιατί οι ξένοι στη χώρα αντιμετωπίζονται με επιείκεια, προφυλακίζονται κι έπειτα αφήνονται  ελεύθεροι και συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα.

Αν είναι δυνατόν …κι όμως αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Γιατί η παιδεραστία παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις  και η πολιτεία  αποφυλακίζει πριν την ώρα τους κι απαλλάσσει  τους  παιδεραστές από τις κατηγορίες.

Γιατί δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη ούτε στους εκπαιδευτικούς του παιδιού σου, γιατί κανείς δεν ελέγχει κανέναν σ αυτή τη χώρα για το πώς κάνει τη δουλειά του, ξεκινώντας από αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας και φτιάχνουν νόμους που αφορούν όλο το σύνολο των πολιτών και ρυθμίζουν τον τρόπο λειτουργίας ολόκληρου του κράτους…

Όλη η παραπάνω συμπεριφορά, η ανεξέλεγκτη κι ανοργάνωτη, χωρίς όρους και όρια, χωρίς καμιά πειθαρχεία και χωρίς ορθό αξιακό σύστημα, προκαλεί φόβο και σύγχυση.

Ο φόβος προκαλεί ψυχική διαταραχή κι ανισορροπία και σε τέτοιο περιβάλλον οι νέοι μας δεν θέλουν να διαιωνίσουν το αρρωστημένο και διεστραμμένο σημερινό ανθρώπινο είδος….

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ;;;

Βεβαίως και υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!

Στις προγραμματικές δηλώσεις που κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο και υπάρχει δέσμευση υλοποίησης αυτών, διαβάζουμε για μια πολιτεία με σωστή ΠΑΙΔΕΙΑ  – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που να λειτουργούν σύμφωνα με το σκοπό για τον οποίο υπάρχουν.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική
Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με
υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης
παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ …

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

ΔΕΙΤΕ: Τους τελευταίους 16 μήνες χάνονται στην Ελλάδα κατά μέσο όρο πέντε παιδιά την ημέρα!

http://ditiki.gr/wp-content/uploads/2019/07/programmatikes-diloseis-forea-25-10-2015.pdf

ΠΗΓΗ: www.e-synews.gr

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ