Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Τραμπ: Τρομοκρατική οργάνωση κηρύχθηκε το «Antifa» - Νέες δυνάμεις στις Πολιτείες
Τραμπ: Τρομοκρατική οργάνωση κηρύχθηκε το «Antifa» – Νέες δυνάμεις στις Πολιτείες

Τραμπ: Τρομοκρατική οργάνωση κηρύχθηκε το «Antifa» – Νέες δυνάμεις στις Πολιτείες

Το κίνημα Antifa θα διωχθεί ως εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση, ανακοίνωσε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ, στον απόηχο των επεισοδίων στις ΗΠΑ για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε τη στάση που κρατούν οι Αμερικανοί κυβερνήτες στις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τη Δευτέρα, λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να υιοθετήσουν σκληρότερη στάση, καθώς η τωρινή απάντησή τους τούς κάνει να φαίνονται αδύναμοι, σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ.

Παράλληλα, η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε ότι πρόσθετες ομοσπονδιακές δυνάμεις θα αναπτυχθούν σύντομα για την αντιμετώπιση των διαδηλωτών σε όλη τη χώρα μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς.

Οι διαδηλώσεις εξελίχθηκαν σε βίαια επεισόδια σε ορισμένες περιοχές, γεγονός που ώθησε πολλούς κυβερνήτες να ζητήσουν την υποστήριξη της Εθνικής Φρουράς.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε δύο ενημερώσεις σήμερα με τον υπουργό Άμυνας Μαρκ ‘Εσπερ και τον υπουργό Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ “και πρόσθετες ομοσπονδιακές δυνάμεις θα αναπτυχθούν σε όλη τη χώρα”, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κέιλι ΜακΕνάνι κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε επίσης ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε το κίνημα Antifa να διωχθεί ως “εγχώρια τρομοκρατική” οργάνωση.

Πηγή: lifo.gr , capital.gre-synews.gr

σ.σ. ΑΝΤΩΝ Χ: ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ….. ΤΥΧΑΙΟ;;; ΣΠΑΝΕ ΚΑΙΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ.. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΕΝΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΦΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ… ΓΡΑΦΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ …

ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ ΟΤΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ…

ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.. ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΣ “ΤΡΩΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ.

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΒΑΝΙ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ (Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 38 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ “ΦΥΤΕΥΕΙ”). ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΛΑΚΑΣΑ, ΧΙΟ, ΛΕΣΒΟ Κ.Α.) ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ “ΦΥΤΕΥΟΥΝ” ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.

ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ , ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ;;; ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ;; ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ… Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. ΘΥΜΗΣΟΥ !!! ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ !! ΓΕΝΟΣ ΗΡΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΕΡΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ. ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ