Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ
ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ…

Αυτή είναι η εικόνα της υγείας σήμερα…

Υποβαθμισμένη, αποδεκατισμένη και γενικώς υπό διάλυση.

Η υποβάθμιση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης είναι γεγονός. Μέσα  σε ελάχιστο χρονικό διάστημα  αποδεκατίστηκε με  πέντε γιατρούς να φεύγουν μετακινούμενοι σε άλλες δομές είτε να παίρνουν σύνταξη  εν μέσω της πανδημίας.”prlogos.gr

Ο ιδιωτικός τομέας της υγείας είναι απλησίαστος  για τον μέσο Έλληνα που προσπαθεί  με τα λιγοστά χρήματα του να επιβιώσει και να καλύψει πληρωμές.

Αυτά σχεδίασαν και κατάφεραν να φέρουν εις πέρας όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών…

Να οδηγήσουν τους Έλληνες σε απόγνωση και παρακάλια προς το Θεό, μην τυχόν και αρρωστήσουν και χρειαστούν γιατρό.

Όλοι οι τομείς βρίσκονται στα ίδια χάλια αποδεκατισμού.

Αυτοί οι μαστροχαλαστές, οι ανίδεοι από πολιτική και οργάνωση κράτους, δεν ανέβηκαν μόνοι τους στην εξουσία να χαλάσουν…

Εσύ είσαι αυτός που με την ψήφο σου τους τοποθέτησες εκεί και μάλιστα ανέχεσαι να έχουν και ασυλία για να μην τους εκτοπίσει κανείς.

Οι επιλογές σου λοιπόν μας βάζουν όλους σε κίνδυνο, γι αυτό και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Τί θα επιλέξεις την επόμενη φορά;;;

Τους ίδιους που σε καταστρέφουν λίγο λίγο ή την Ελλήνων Συνέλευσις που λειτουργεί για σένα και για κάθε δημιούργημα;;;

Στις προγραμματικές δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις σχετικά με την υγεία διαβάζουμε:

«13.0 ΥΓΕΙΑ Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό. 13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις. 13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
ΣΕΛΙΔΑ 27 από 40 13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα, 13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.»

ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ή ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ  ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ, ΛΥΝΕΙ  ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ…

ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ;;;

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΟΙΠΟΝ …ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ …

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

ΠΗΓΗ: e-synews.gr

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ