ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ 55% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ 55% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ 55% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ: Η άποψη η δική μου είναι ότι η απλή αναλογική είναι το καλύτερο εκλογικό σύστημα, το πιο δημοκρατικό, πραγματικά. Για να μην κοροϊδεύουμε κανέναν εδώ μέσα. Είναι το πιο αντιπροσωπευτικό. Σε μία δημοκρατία όμως που ψηφίζει το 100% των ψηφοφόρων. Όταν εσείς εκλεγήκατε με 40%, 30% -και για εμάς αναφέρομαι τώρα- αλλά το 55% των Ελλήνων δεν ψηφίζουν, ψηφίζεστε με ένα ποσοστό του 20% επί των κανονικών ψηφοφόρων. Δεν είναι αυτό έλλειμμα δημοκρατίας; Να αγωνιστούμε, λοιπόν, όλοι μαζί να πείσουμε τους πολίτες να έρθουν να ψηφίσουν και από 50% να γίνουν 70%, 80%, 90%, για να υπάρχει αντιπροσώπευση στη βάση της δημοκρατίας, όχι στην κατ’ επίφαση δημοκρατία που επικαλείστε. Γιατί η Κυβέρνηση σήμερα πήρε 40%, αλλά 20% έχει. Αυτό είναι το πραγματικό νούμερο, 20% των Ελλήνων στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία, την Κυβέρνηση. Πήραμε εμείς 3,7%; Το 1,5%, 1,8% είμαστε.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ (ΝΟΜΟΣ) ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΟΤΕ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.




ARVE

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ