Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…
ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…

Τί είδους κόσμο κληρονομούμε στα παιδιά μας;;;

Βρώμικο, μολυσμένο, άρρωστο….

Ένα απλούστατο παράδειγμα της μόλυνσης, που μόνον αυτή έχει να προσφέρει η αποστασία, είναι οι σημερινοί λαχανόκηποι.

Κοπιάζεις, αφιερώνεις χρόνο να φροντίσεις τα φυτά σου και στο τέλος καταλαβαίνεις πως όλα είναι άρρωστα και πως πλέον τίποτα δε σώζεται, ούτε δίνει καρπό, αν δεν το ραντίσεις με τα δηλητήρια φυτοφάρμακα επίσης προϊόντα της αποστασίας.

Ειδικά αυτές τις μέρες, ούτε τον ουρανό δεν μπορείς πια να δεις από τη σκόνη και τους ψεκασμούς. Όλα τα δέντρα υποφέρουν κι αυτό είναι ολοφάνερο από τα φύλλα τους που είναι γεμάτα αρρώστιες και βλαβερά έντομα.

Έντομα απομιμήσεις της πραγματικής Δημιουργίας, όπως το έντομο με το όνομα δορυφόρος, το οποίο μοιάζει στην πασχαλίτσα αλλά αυτό είναι βλαβερό και σκέτη καταστροφή για τα φυτά μιας και τρώει ολόκληρο το φυτό.

Δορυφορος - ΠΑΤΑΤΕΣ - Εντόμα και ζωϊκοί εχθροί αγροτικων ...
Έντομα απομιμήσεις της πραγματικής Δημιουργίας, όπως το έντομο με το όνομα δορυφόρος, το οποίο μοιάζει στην πασχαλίτσα αλλά αυτό είναι βλαβερό και σκέτη καταστροφή για τα φυτά μιας και τρώει ολόκληρο το φυτό.

Τί κι αν κουράστηκες να φυτέψεις;;; Ένα έντομο απομίμηση, αποστατικό υβρίδιο, έρχεται και καταστρέφει με θράσος τα φυτά σου και μόνον αν τα ψεκάσεις με φυτοφάρμακο θα καταστρέψεις το έντομο αλλά ταυτόχρονα θα έχεις δηλητηριάσει την ίδια σου την τροφή αλλά και τη γη σου και τον υδροφόρο ορίζοντα και τις μέλισσες και τα πουλιά…

Καλλιεργείς ντόπιους σπόρους γιατί ξέρεις πως αυτό είναι το ορθό και το λογικό αλλά κάθε χρόνο ο σπόρος που παίρνεις είναι όλο και πιο αδύναμος από τους ψεκασμούς και το μπαστάρδεμα με τα υβρίδια…

Αυτή είναι η αποστασία …Κάνει τα πάντα για να σου κλέψει και να σου καταστρέψει ό, τι προσπαθήσεις να δημιουργήσεις.

Κάνει τα πάντα για να μολύνει ό,τι καθαρό της Δημιουργίας.

Γιατί η Δημιουργία στην αρχική της μορφή έφτιαξε το χώμα να είναι καθαρό, γόνιμο κι εύφορο και να βοηθάει στην ανάπτυξη των φυτών.

Έφτιαξε το νερό καθαρό κι ενεργοποιημένο να ποτίζει τα φυτά και να ενεργοποιεί μέσα τους τη μνήμη ώστε να θυμηθούν ποια είναι η αποστολή κι ο προορισμός τους και να το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο ήλιος, ο αέρας ευνοούσαν τις καλλιέργειες και οι σπόροι είχαν όλη την δύναμη και την ευλογία της Δημιουργίας.

Η αποστασία όμως κατάφερε να μολύνει τα πάντα, νερό, αέρα, χώμα και να μεταλλάξει το σπόρο διαπράττοντας ύβρις και φτιάχνοντας υβρίδια….

Τώρα που νομίζει πως έχει το πάνω χέρι και κυριαρχεί, σε κάνει να παλεύεις με τις δικές της  άσχημες και μαύρες δυνάμεις, όπως οι αρρώστιες και τα σιχαμένα της έντομα και σκουλήκια.

Σε αναγκάζει να πας σε γεωπόνο, ο οποίος λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που στηρίζει και βοηθάει την αποστασία.

Θα σου προτείνει φυτοφάρμακα και δηλητήρια γιατί δυστυχώς οι βλάβες δεν αντιμετωπίζονται με κάτι άλλο.

Όμως όλοι μας ζούμε μέσα σε αυτήν την αποστασία και όλοι μας θα πρέπει να αντιδράσουμε γιατί τα φυτοφάρμακα μόνον βλάβες στην υγεία μας θα φέρουν. Και οι ντόπιοι σπόροι χάνονται με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια να μην έχουμε καν σπόρους και οι σπόροι είναι η τροφή μας…

Μας έχουν περικυκλώσει με μόλυνση κι απλώς μας δίνουν μια μικρή παράταση ζωής για να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα τους.

Πώς να αντιδράσεις και τί μπορείς να κάνεις;;; Θα ρωτήσει ο καθένας…

Ναι, μπορείς να κάνεις τα ακατόρθωτα…

Όλοι μπορούμε να το κάνουμε …

Δεν καταλαβαίνω, γιατί ακόμα οι γεωπόνοι, οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι, όσοι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα , δεν έχουν διαβάσει τις προγραμματικές δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις και δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον της αποστασίας;;;

Μόνον όταν ψηφιστούν νόμοι που θα απαγορέψουν ό,τι υβριδιακό να πωλείται και να φυτεύεται,

μόνον όταν θα αντιμετωπίζεται η κάθε ασθένεια με τρόπο όσο πιο φυσικό γίνεται ώσπου να εξαλειφθεί τελείως,

μόνον όταν σταματήσουν να πετάνε στον ουρανό μας αεροπλάνα που δεν μεταφέρουν επιβάτες αλλά χημικά για ψέκασμα,

μόνον όταν το νερό θα ξαναγίνει καθαρό,

μόνον τότε θα γλιτώσει το περιβάλλον μας από τη μόλυνση.

Αυτά όμως για να συμβούν πρέπει  πρώτα να αλλάξει όλη η σύσταση της σημερινής μας βουλής που την αποτελούν υπηρέτες πιστοί της αποστασίας, άλογα πλάσματα, απάνθρωπα και συμφερντολόγα …

Εμείς είμαστε που τους έχουμε βάλει εκεί μέσα κι εμείς θα πρέπει να τους βγάλουμε και να τους βάλουμε εκεί που τους αξίζει.

Εμείς θα πρέπει να δούμε επιτέλους, ποιο είναι και πού  βρίσκεται το κοινό, συλλογικό συμφέρον όλης της ανθρωπότητας και να δώσουμε το δικό μας παρών στον πολιτικό φορέα των ανθρώπων, στην Ελλήνων Συνέλευσις.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ….

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ;;;

ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ;;;;

ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…ΕΣΤΩ ΩΣ ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ … ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ…ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΟΙΠΟΝ …ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΩΣ:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ…..

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

ΠΗΓΗ: e-synews.gr

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ