Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Ν.Τραμπ: Ακροαριστεροί ελέγχουν όλο το Διαδίκτυο και κλείνουν σελίδες πατριωτών
Ν.Τραμπ: “Ακροαριστεροί” ελέγχουν όλο το Διαδίκτυο και κλείνουν σελίδες πατριωτών

Ν.Τραμπ: Ακροαριστεροί ελέγχουν όλο το Διαδίκτυο και κλείνουν σελίδες πατριωτών

«Βόμβα» από τον Αμερικανό πρόεδρο

Σφοδρή επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ζήτησε από το λαό να στείλει ονόματα και περιστατικά στα οποία θα καταγγέλλεται η ασυδοσία των ακροαριστερών που έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχο τους το Διαδίκτυο.

Προαναγγέλλει μάλιστα και μέτρα κατά των πρακτικών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook, το Instagram, Twitter και Google χωρίς να διευκρινήσει ποια μπορεί να είναι αυτά.

«Οι ακροαριστεροί έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους το Facebook, το Instagram, το Twitter και το Google. Η κυβέρνηση εργάζεται για να διορθώσει αυτή την παράνομη κατάσταση. Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε ονόματα και περιστατικά», έγραψε ο Τραμπ με ανάρτησή του στο… Twitter.

Στην ίδια ανάρτηση υπάρχει βίντεο της συντηρητικής blogger Μισέλ Μάλκιν, η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει ότι κλείνουν σελίδες πατριωτών και πως δεν περίμενε όταν έβαζε μια σημαία στα κοινωνικά της δίκτυα πριν από 20 χρόνια, ότι μπορεί μια μέρα να «αποσυνδέσουν» τη σελίδα της εξαιτίας των απόψεων που εκφράζει.

ΠΗΓΗ : sfairika.gr

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ