Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο..." JOHNNY MNEMONIC";;;
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο…” JOHNNY MNEMONIC”;;;

Άνθρωποι ρομπότ, με τσιπάκια στον εγκέφαλο και υπερικανότητες.

Το έχουμε δει  σε πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας…

Η βιονική γυναίκα, μια τηλεοπτική σειρά που παρακολουθούσα όταν ήμουν μικρή, o Johnny Mnemonic, ο Νίο και η παρέα του στο Μάτριξ όπου μέσω μιας οπής στον εγκέφαλο μεταφερόταν άπειρες πληροφορίες και σε ελάχιστο χρόνο μάθαιναν από πολεμικές τέχνες μέχρι οδήγηση ελικοπτέρου!!!

Νιώθω πως μέσω των ταινιών, μας προετοίμαζαν για τα μεγάλα πειράματα και σχέδια τους.

Γιατί τώρα βγαίνουν ανακοινώσεις που δεν έχουν να κάνουν με ταινίες αλλά με την ίδια τη ζωή και την πραγματικότητα.

“Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, πρότεινε λέει στο υπουργείο υγείας, να ενσωματώσει τη νέα τεχνολογία, την εμφύτευση των μικροτσίπ σε μικρά παιδιά, στη νέα ρουτίνα που επικράτησε λόγω του κορονοϊού…”

Κι όλοι αναρωτιόμασταν και λέγαμε, για να δούμε που θα το πάνε όλο αυτό, τί σκοπούς και σχέδια έχουν άραγε;;;

Αναρωτιόμασταν πολλοί, γιατί έχουν επιβάλλει σε όλο τον πλανήτη ξαφνικά την καραντίνα και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα;;;

Μα για να γίνει ρουτίνα φυσικά και ως ρουτίνα, να τη συνηθίσεις, να σου λείπει κιόλας αν σου τη στερήσουν και μέσω αυτής της ρουτίνας να σου επιβάλουν με μεγάλη ευκολία τσιπάκια και κυκλώματα, αφού πρώτα έκαναν το πείραμα για το αν η ανθρωπότητα με ευκολία θα δεχόταν τη μάσκα και τον εγκλεισμό στο σπίτι.

Αγάλια αγάλια γίνεται η αγουρίδα μέλι…

Αφού οι άνθρωποι ανταποκριθήκαμε τόσο τέλεια σε όσα μας ζήτησαν, τώρα, για το καλό των παιδιών μας, θα προτείνουν την εμφύτευση τσιπ, που θα είναι κάτι σαν τον αισθητήρα του αυτοκινήτου, ώστε αν στο σχολείο ένα παιδί πλησιάσει ένα άλλο παιδί περισσότερο από ένα μέτρο, ο αισθητήρας θα χτυπάει και θα προειδοποιεί….

Τόσο πολύ νοιάζονται για το καλό και την υγεία των παιδιών μας που στόχος τους είναι πάση θυσία να μην πλησιάζει το ένα το άλλο. Να μην παίζουν, να μην χαίρονται, να μην αγκαλιάζονται…ό,τι παράγει ενδορφίνες δηλαδή και δημιουργεί χαρά πρέπει να απαγορευτεί, να ξεχαστεί, να αντικατασταθεί με ανθρώπους ρομπότ, υπάκουα πλάσματα χωρίς κριτική σκέψη και χωρίς συναισθήματα.

Η κοινωνικότητα πάει περίπατο με λίγα λόγια…

Μου θυμίζει μια άλλη ταινία το Demolition man, επίσης επιστημονικής φαντασίας, όπου οι άνθρωποι δεν έπρεπε να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον για την αποφυγή ασθενειών κι έτσι ακόμα και η ερωτική πράξη γινόταν εξ αποστάσεως με τη χρήση ειδικής τεχνολογίας…

Αυτοί θέλουν να εφαρμόσουν τα σχέδια τους, τα πειράματα τους, για τα οποία ξόδεψαν πολλά λεφτά σε εργαστήρια για να ελέγχουν τον κόσμο όλο..

Και ποιοι είναι αυτοί;;;

Ποιος τους έδωσε τέτοια δικαιώματα;;;

Στα δικά τους παιδιά άραγε θα τα εφαρμόσουν;;;

Στον εαυτό τους;;;

Έχουν απαξιώσει πλέον την ανθρώπινη ζωή σε τέτοιο βαθμό που μόνο αν εμείς οι άνθρωποι θελήσουμε πραγματικά, θα προστατέψουμε μόνοι μας τις ζωές μας .

Αλλά αυτό γίνεται μόνον αν είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι σε έναν κοινό στόχο και σκοπό.

Αυτόν της επιστροφής σε ανθρώπινο περιβάλλον, της προστασίας της υγείας και της αξιοπρέπειας μας, και πάνω απ΄όλα της διαβίωσης σε έναν κόσμο Δίκαιο, με Αξίες, Αρχές και Νόμους που θα μεριμνούν υπέρ της Δημιουργίας…

Για αυτό η ένωση μας στην Ελλήνων Συνέλευσις είναι μονόδρομος και δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο…

ΠΗΓΗ: https://paratolmosblog.blogspot.com/2020/05/salos-ston-palaniti-me-thn-protasi-toy-israil.html?fbclid=IwAR3e2oFVBLLWPzwND898Cj7EbUhgKZZJIvSkysJF94P1UVsMJRD0tIFoYzQ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

ΠΗΓΗ: e-synews.gr

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ