ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΣΤΙΣ 4-05-2020 ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

«..ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ R-0 ΚΑΙ ΤΟΥ R-T ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ.. ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ Ή ΜΕ COVID ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ COVID ΑΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΕΕΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ COVID ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟ COVID ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ COVID ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ .. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΕ ..»

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Κου ΤΣΙΟΡΔΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ (ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;)

ΑΠΟΔΕΙΞΗ: «ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ R-0 ΚΑΙ ΤΟΥ R-T KATI ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΕΔΩ ΓΕΝΝΑΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ: «ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ R-0 ΚΑΙ ΤΟΥ R-T»

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Κου ΤΣΙΟΡΔΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΑΠΟΔΕΙΞΗ «..ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ.. ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ Ή ΜΕ COVID ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ COVID ΑΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ.»

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ( ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΛΠ) ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ (ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ) ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ COVIΝT ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ: «ΕΕΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ COVID ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟ COVID ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ COVID ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ .. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΕ ..»
ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ.

ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΝ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΑΙΟΝΤΩΝ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 5-05-2020

https://vasileiadis-dimitrios.blogspot.com/…/covit-covit.ht…

https://dionnh.blogspot.com/2020/05/covit-covit.html

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΕΛΕΙ Ο ΝΤΟΝΜΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ...
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ 26-11-2018
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ NOVARTIS
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα σεβαστώ την συμφωνία των πρεσπών 1-3-2019
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΕΡΓΑΣΙΑ
Η ΔΕΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
Η 13χρονη Ελευθερία είναι κηδεμόνας των δύο μικρών αδερφών της που πεινάνε. Αποτύχαμε κύριοι!
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Παραδοχή του Τσίπρα δημόσια ότι εκτελούν εντολές εις βάρος του Συντάγματος κ του ελληνικού λαού !
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Χάνουν το κοινωνικό μέρισμα το 80% των περυσινών δικαιούχων