Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ!!!
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ!!!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ!!!

Ιός….Ανά τακτά διαστήματα κάνει αισθητή την παρουσία του, φέρνοντας τα πάνω κάτω, προκαλώντας πανικό και κρίσεις, ακόμα και εγκλεισμό των ανθρώπων στα σπίτια τους με εντολή της κυβέρνησης.

Αναστατώνει την επιστημονική κοινότητα και τη βάζει πυρετωδώς να ανακαλύψει το κατάλληλο εμβόλιο και τους πολιτικούς να ψάχνουν τρόπο να το καταστήσουν υποχρεωτικό και περιζήτητο.

Ψάχνοντας κι εγώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα σχεδόν αόρατα σωματίδια, τα ενδοκυτταρικά παράσιτα, βρήκα κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Ιός δεν είναι μόνον ο κορονοϊός, που εξαιτίας του τυραννιόμαστε κι άλλαξε η ζωή μας αλλά  είναι και ο HPV.

Ξέρετε, αυτός ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων,που προκαλεί καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας και γι αυτό τα τελευταία χρόνια οι παιδίατροι εμβολιάζουν τα κορίτσια μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που άντλησα από το ιστολόγιο του Πανεπιστημίου Αθηνών –  Αρεταίειο Νοσοκομείο, έχουν προσδιοριστεί 198 διαφορετικοί τύποι στελεχών του HPV.

Οι επιστήμονες κατασκεύασαν 2 εμβόλια τα οποία προσεγγίζουν 100% στην πρόληψη των ογκογόνων τύπου 16 και 18 καθώς και τους τύπους 3-4-5.

Αν σκεφτούμε πως οι ιοί έχουν την τάση να μεταλλάσσονται και να γίνονται και πιο ανθεκτικοί για να επιβιώσουν, αλλά κι αν σκεφτούμε πως από τα 198 στελέχη καλύπτονται μόνον τα 5 με τα εμβόλια….ε, τότε εύλογα προκύπτουν τα ερωτήματα:

Πόσο αξίζει να επωμιστεί ένα κορίτσι τις παρενέργειες και την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου εμβολιασμού ;;;

Και γιατί κόπτονται οι γυναικολόγοι να εμβολιάσουν σώνει και καλά τον γυναικείο πληθυσμό;;;

Στο ίδιο ιστολόγιο του Πανεπιστημίου διαβάζουμε:

Η λοίμωξη από τον ιό HPV….. υποστρέφει εφόσον ενεργοποιηθεί το ανοσοποιητικό σύστημα!!!

Μα…και ο κορονοϊός στις ευπαθείς ομάδες επιτίθεται …..επειδή έχουν χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα!!!!

Και η γρίπη όσους έχουν αδύναμο οργανισμό προσβάλλει…

Ακούγοντας  τον φυσιοθεραπευτή – φυσιοπαθητικό Αντώνη Μπλιάτσιο στη συνέντευξη του στο ράδιο Έλευσις, να περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο ο  φόβος καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα, καταλήγουμε σε χρήσιμα συμπεράσματα:

Το τρίπτυχο ΦΟΒΟΣ – ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ – ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ,  μας έχει περικυκλώσει και μας σφυροκοπάει ανελέητα…

Τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με φόβο, ο οποίος εισέρχεται ως πληροφορία στον εγκέφαλο μας κι εκδηλώνεται στο σώμα μας ως ψυχοσωματικό γεγονός…
Από τη στιγμή που ο φόβος θα εισέλθει, προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στη λειτουργία του οργανισμού.

Αύξηση της χοληστερόλης στο αίμα

Διαταραχές του καρδιακού ρυθμού

Αλλαγή της πυκνότητας στο αίμα

Δυσλειτουργία του πεπτικού σωλήνα

Αυξημένη ζήτηση οξυγόνου στον οργανισμό με αποτέλεσμα την εμφάνιση δύσπνοιας

Ελάττωση των σεξουαλικών ορμονών

Ναυτία – ζάλη – υψηλή αρτηριακή πίεση

Και όταν μια τέτοια κατάσταση φόβου συμβαίνει σε τακτά διαστήματα τότε το ανοσοποιητικό διαλύεται και ο οργανισμός είναι ευάλωτος στις επιθέσεις ιών – κοροναϊών – βακτηρίων….

Γιατί λοιπόν όλοι οι επιστήμονες και οι πολιτικοί  επικεντρώνονται στα εμβόλια και δεν επικεντρώνονται στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος μας;;;

Γιατί δεν βοηθάνε να απαλλαγούμε από το φόβο, το άγχος και το στρες ώστε να μετατρέψουμε τους οργανισμούς μας σε άρματα μάχης έτοιμα να εξολοθρεύσουν κάθε ιό;;;

Βέβαια για να συμβεί αυτό, προϋποθέτει πολιτικούς που να ενδιαφέρονται για τους πολίτες τους, απαλλάσσοντας τους από δυσβάσταχτους φόρους, ανεργία και όλες αυτές τις καταστάσεις που προκαλούν ανασφάλεια όπως η ανεξέλεγκτη εισροή παράνομων μεταναστών, η βία, τα ναρκωτικά, η εκμετάλλευση.

Χρειάζεται η επιστημονική κοινότητα να στραφεί και να αποκαταστήσει όλο το άδικο, την μόλυνση και την καταστροφή που έχει παράξει με ποικίλους τρόπους στο περιβάλλον γύρω μας.

Και για να μην μακρηγορώ στον ατέλειωτο κατάλογο του αδίκου και του παραλογισμού που έχουν παράξει όσοι ανέβηκαν σε θέσεις εξουσίας, θα επισημάνω πως αυτό που χρειάζεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι η περίφημη Ελλήνων Πολιτεία με τα 33 Έλλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα της.

Μόνον αυτή θα βάλει τάξη και θα δώσει προβάδισμα στο Δίκαιο και στην Αφθονία και σε όλες τις Αξίες, δημιουργώντας πολίτες και δίκαιες πολιτείες.

Ο φόβος σε μια τέτοια πολιτεία αντιμετωπίζεται ως εχθρός και λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την καταπολέμηση κι εξαφάνιση του.

Άρα , δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ενωθούμε όλοι μαζί  για να φέρουμε την Ελλήνων Πολιτεία, να ζήσουμε μέσα της και να αποκτήσουμε όλοι μας ένα τέλειο και ισχυρότατο ανοσοποιητικό σύστημα!!!!

 

ΟΡΙΣΤΕ  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ!!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ