Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Τα μέτρα και τα πρόστιμα είναι μόνο για τους Έλληνες- Το παράνομο παζάρι στο κέντρο της Αθήνας
Τα μέτρα και τα πρόστιμα είναι μόνο για τους Έλληνες- Το παράνομο παζάρι στο κέντρο της Αθήνας

Τα μέτρα και τα πρόστιμα είναι μόνο για τους Έλληνες- Το παράνομο παζάρι στο κέντρο της Αθήνας

Αυτή είναι η άλλη πλευρά, που το επίσημο ελληνικό κράτος κάνει πως δεν βλέπει. Την  ίδια ώρα που τα πρόστιμα πέφτουν βροχή, μέχρι και πινακίδες από αγροτικά που μεταφέρουν εικόνες αφαιρούνται η καταληψίες του κέντρου των Αθηνών συνεχίζουν ανενόχλητοι να συνωστίζονται δημόσια σε παράνομα υπαίθρια παζάρια.

Οι εικόνες είναι προ χθεσινές σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των Αθηνών, στην οδό Μιχαήλ Βόδα όπου εκατοντάδες αλλοδαποί είχαν δημιουργήσει μια ασφυκτική ατμόσφαιρα. Κανένα μέτρο ασφαλείας, μια επιδημιολογική βόμβα στην πρωτεύουσα. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η παντελής έλλειψη αστυνόμευσης, γιατί κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι οι αρχές δεν πήραν είδηση κάτω από την μύτη τους αυτό το προκλητικό θέαμα. Ούτε η ελληνική αστυνομία , ούτε η δημοτική αστυνομία την ώρα που οι έλεγχοι στον πληθυσμό που μετακινείτε είναι συνεχείς και τα πρόστιμα πέφτουν σωρηδόν.

Την ίδια ώρα ανακοινώνεται κλείσιμο σε λαϊκές αγορές και σωστά, που δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για την μετάδοση του κορονοϊού. Όπως είχαν μείνει ανοιχτές οι δομές μεταναστών, χωρίς κανένα περιορισμό στη μετακίνηση,παρόλο που οι τοπικές αρχές ζητούσαν επίμονα να τεθούν σε καραντίνα, φτάσαμε να οργανώνονται υπαίθρια παζάρια δίπλα στις πόρτες των πολυκατοικιών με χιλιάδες άτομα να συνωστίζονται. Να σημειώσουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή διαμένουν χιλιάδες δημότες της Αθήνας που υφίστανται αυτή την επιδημιολογική απειλή.

Απορία προκαλεί η προκλητική ανοχή της ελληνικής πολιτείας σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμών, που δεν πληρούν κανένα όρο υγειονομικής προστασίας. Φαίνεται ότι οι αλλοδαποί εκτός από δικό τους θεό , έχουν και δικούς τους νόμους.

ΠΗΓΗ:  otavoice.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παραμονή κρατουμένων σε καταστήματα κράτησης υπερπλήρη άρα χωρίς να διασφαλίζεται η ταχθείσα υπό της πολιτείας σωματική απόσταση, οι ελλείψεις σε ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό τόσο για υγιείς όσο όμως και για χρόνια πάσχοντες ή υπέργηρους κρατούμενους δεν συμβαδίζει με τις γενικές κρατικές επιταγές προς διασφάλιση της υγείας μας και μη μετάδοσης του ιού.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ