…ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ
…ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ

…ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΥΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ.

ΕΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΝΑΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ, ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

ΕΣΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!
ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ!

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ! ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΕΛΕΦΘΕΡΩΝΕΣΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΔΕΣΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ…»

Βασίλης Δρόσος‎ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: