ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ

ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΨΕΓΑΔΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ; ΚΑΙ Μ’ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΩ Ε; ΕΤΣΙ Ε;

ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ (67650/2013 ΣΤΙΣ 28/06/2013) ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΤΕ), ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ.

ΤΟ ΤΙ Θ’ ΑΠΟΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ; 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝΙ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ. ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ; ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χρήστος Τσιμπούκης: Η παραμονή κρατουμένων σε καταστήματα κράτησης υπερπλήρη άρα χωρίς να διασφαλίζεται η ταχθείσα υπό της πολιτείας σωματική απόσταση, οι ελλείψεις σε ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό τόσο για υγιείς όσο όμως και για χρόνια πάσχοντες ή υπέργηρους κρατούμενους δεν συμβαδίζει με τις γενικές κρατικές επιταγές προς διασφάλιση της υγείας μας και μη μετάδοσης του ιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: