Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Εισβολείς με ρόπαλα στα χέρια – Λεηλατούν σπίτια και χωράφια Ελλήνων – Εξοργιστικές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρήκαν ευκαιρία με την καραντίνα – Σοκάρουν οι εικόνες από την Μόρια της Λέσβου…

Ενώ οι Έλληνες βρίσκονται σε καραντίνα και περιορισμένη κυκλοφορία λόγω κορωνοϊού, οι μουσουλμάνοι εισβολείς λεηλατούν σπίτια, κόβουν δέντρα Ελλήνων και στην συνέχεια αθλούνται.

Μάλιστα βίντεο καταγράφει Αφγανούς μουσουλμάνους με ρόπαλα στα χέρια. Συγκεκριμένα μεγάλες ομάδες εισβολέων, κυρίως Αφγανικής υπηκοότητας κινήθηκαν με πέτρες και ρόπαλα στα χέρια, μέσα στα χωράφια, σε μια προσπάθεια να κινηθούν κατά άλλης ομάδας αλλοδαπών. Οι δυο ομάδες συνεπλάκησαν το απόγευμα της Τρίτης για άγνωστα κίνητρα.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της έντασης, διερχόμενο αυτοκίνητο με έναν επιβάτη δέχτηκε πέτρες με αποτέλεσμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του lawandorder.gr να προκληθούν φθορές στο όχημα, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός.

Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας!

Δείτε:




ARVE


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χρήστος Τσιμπούκης: Η παραμονή κρατουμένων σε καταστήματα κράτησης υπερπλήρη άρα χωρίς να διασφαλίζεται η ταχθείσα υπό της πολιτείας σωματική απόσταση, οι ελλείψεις σε ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό τόσο για υγιείς όσο όμως και για χρόνια πάσχοντες ή υπέργηρους κρατούμενους δεν συμβαδίζει με τις γενικές κρατικές επιταγές προς διασφάλιση της υγείας μας και μη μετάδοσης του ιού.
Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ