Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.(ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ)

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 189 ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ 120% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΕΙΦΟΡΟ» ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ «ΦΤΩΧΙΑΣ» ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΡΗΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ (ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 2,8 ΤΡΙΣ) ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ  Ν.Π.Δ.Δ. (ΔΗΜΟΥΣ) ΜΕ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ «ΕΛΙΤ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΤΗΣ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΓΗΙΝΑ ΕΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ  ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΕΚ Α 315 ΤΟΥ 1945 ΟΠΟΥ ΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΤΣ ΚΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ «ΕΛΙΤ» ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΧΕΙ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ» ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ «ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ» ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ 189 ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΗΔΗ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ «ΕΛΙΤ» ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ:

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ; 

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ (ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ);

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΘΙΑ ΣΗΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΜΦΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΦΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1-04-2020

Η Παγκόσμια Τράπεζα εγκαινιάζει πρώτες πανδημικές ομολογίες για την υποστήριξη χρηματικού μηχανισμού χρηματοδότησης έκτακτης ανάγκης ύψους 500 εκατ. Δολαρίων.

ΠΗΓΗ: Ε.ΣΥ. ΔΑΦΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: