Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά
ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES
ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

Για άλλη μια φορά τα hoaxes προσπαθούν να μας επιβάλλουν την άποψή τους με την μέθοδο της γνωστής καθεστωτικής πρακτικής… Γιατί τα hoaxes αποτελούν πληρωμένο όργανο μετάλλαξης του οτιδήποτε μπορεί να αφυπνίσει τον άνθρωπο και να τον οδηγήσει στην απόλυτη ελευθερία…

Τα  hoaxes εκτελούν το σχέδιο στην ακρίβεια όπως τους έχει δοθεί από τα καθεστωτικά κέντρα, επιβάλλοντας με τρόπο φασιστικό, πρακτικές που μόνο μια χούντα θα μπορούσε να επιβάλλει…

Ας δούμε λοιπόν τι συμβαίνει με την ανάρτηση αυτή που ανάγκασε τον καθεστωτικό μηχανισμό να βάλει τα γάντια του box (hoaxes ) για να χτυπήσουν τις φωνές όσων μίλησαν ότι κάποιοι απάνθρωποι παρασκευαστές νόμων «προφήτευσαν» μια επερχόμενη πανδημία και πρόλαβαν να έχουν έτοιμες μεγάλες ποινές για τους παραβάτες των μέτρων που θα επέβαλλαν…

ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ HOAXES: https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/03/13/legal-provision-coronavirus/

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ….

(Σε κίτρινο πλαίσιο τα γραφόμενα τους)

Μία ακόμη συνωμοσιολογική θεωρία περί πρόβλεψης της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-19 περιλαμβάνει τον ελληνικό Ποινικό Κώδικα, και συγκεκριμένα τις διατάξεις περί παραβίασης “μέτρων για την πρόληψη ασθενειών” (285 ΠΚ), διότι ψηφίστηκαν έξι μήνες πριν την ανίχνευση του κορωνοϊού, υποδεικνύοντας ότι δήθεν το ελληνικό κράτος γνώριζε για την πανδημία και τα μέτρα που θα έπρεπε να ληφθούν. Ωστόσο, οι εν λόγω ποινικές διατάξεις υπάρχουν σχεδόν αυτούσιες στον ελληνικό Ποινικό Κώδικα εδώ και εβδομήντα χρόνια.

Τι ισχύει;

Η αφορμή για τη νέα συνωμοσιολογική θεωρία περί πρόγνωσης της πανδημίας του κορωνοϊού ήταν η ψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων του νέου Ποινικού Κώδικα (Ν. 4619/2019, ΦΕΚ Α΄95/11-6-2019 “Κύρωση του Ποινικού Κώδικα“), στον οποίο συμπεριελήφθη στο άρθρο 285 (στο Δέκατο Τρίτο Κεφάλαιο με τίτλο “Κοινώς Επικίνδυνα Εγκλήματα”) η εξής ρύθμιση:

Άρθρο 285Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται: α) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ζώα, β) με φυλάκιση και χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.

2. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα μεταδοθεί η ασθένεια σε ζώα, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή, και αν είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη έως δέκα έτη.

3. Αν η παραβίαση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.

4. Όποιος στις περιπτώσεις της παραγράφου 1 παραβιάζει τα μέτρα από αμέλεια, τιμωρείται: α) στην περίπτωση του στοιχείου α΄ με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας και β) στην περίπτωση του στοιχείου β΄ με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάτι καινούριο.Ποινικές κυρώσεις για όσους παραβιάζουν τα μέτρα πρόληψης μεταδοτικών ασθενειών (με κλιμάκωση των ποινών για όσες συμπεριφορές έχουν ως αποτέλεσμα τη μετάδοση της νόσου) προέβλεπε ο Ποινικός Κώδικας από την πρώτη στιγμή της νομικής “ύπαρξής” του.
Ειδικότερα, ο πρώτος Ποινικός Κώδικας, όπως κυρώθηκε με τον Ν. 1492/1950, ΦΕΚ Α΄ 182/17-8-1950, με ημερομηνία ισχύος από 1/1/1951) περιλάμβανε τις εξής διατάξεις (δείτε τα άρθρα 283, 284 και 285 ΠΚ, σελ. 25/112 του pdf): ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 283 ΚΑΙ 284 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….

Άρθρο 285

Στην παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών έχουν ενοποιηθεί τα εγκλήματα των άρθρων 283 και 284 ΠΚ, και έτσι η παραβίαση μέτρων για την αποτροπή της εισβολής ή της διάδοσης μιας μεταδοτικής ασθένειας, είτε από αυτήν μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ζώα άλλου είτε κίνδυνος για μετάδοση της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων, αντιμετωπίζεται από την ίδια διάταξη αλλά με διαφορετικές, βέβαια, ποινές.

Στην παρ. 2 της διάταξης η πράξη αντιμετωπίζεται με βαρύτερη ποινή, όταν έχει ως αποτέλεσμα τη μετάδοση της ασθέ-νειας, αυτονόητα και πάλι με διακριτές ποινές ανάλογα αν πρόκειται για μετάδοση αυτής στα ζώα ή σε άνθρωπο.

Ενώ στην πρώτη περίπτωση πρόκειται μάλιστα για διακε-κριμένη μορφή του εγκλήματος (καθώς η φθορά ξένης ι-διοκτησίας από αμέλεια δεν τυποποιείται), στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για εκ του αποτελέσματος διακρι-νόμενο έγκλημα. Η από αμέλεια παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή της εισβολής ή της διάδοσης μιας με-ταδοτικής ασθένειας σε ζώα αποτελεί εξάλλου το μόνο αδίκημα του κεφαλαίου που απειλείται διαζευκτικά με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας, λόγω της περιορισμένης απαξίας του.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 283???

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4619/19:

ΑΡΘΡΑ

…ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ….:

Όπως καταφανώς προκύπτει, οι διατάξεις ισχύουν εδώ και εβδομήντα σχεδόν χρόνια, με μόνες διαφορές την ενσωμάτωση (στον νέο ΠΚ) των δύο παραπάνω άρθρων σε ένα – δηλαδή σε ενιαία διάταξη για εισβολή και μετάδοση λοιμωδών νόσων, τόσο σε ανθρώπους όσο και σε ζώα (εξ’ ου και ο παλαιότερος όρος επιζωοτία).

Η ΛΕΞΗ ΕΠΙΖΩΟΤΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΖΩΑ (ΕΠΙ ΖΩΟΥ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 285 ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΩΔΙΚΑ  O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟΝ ΑΛΛΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΟΝ …

και τη μικρή διαφοροποίηση και εκσυγχρονισμό στα πλαίσια ποινών, τα οποία χαρακτηρίζονται από αναλογική κλιμάκωση (διακρίνει και κλιμακώνει τις ποινές αν προκαλείται κοινός κίνδυνος, αν έχει ως αποτέλεσμα τη μετάδοση της νόσου, και βαρύτρερα όλων αν έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου.

Εν κατακλείδι, ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ο ισχυρισμός ότι η ελληνική κυβέρνηση ή η βουλή γνώριζανΕΔΩ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟ 2006 ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ (ΑΡΘΡΟ 185 ΤΟΥ Ν.3463/2006) ΧΩΡΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ …ΣΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΜΩΣ …ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ….για την έξαρση της πανδημίας κορωνοϊού και γι’ αυτό πήραν τα μέτρα τους από το καλοκαίρι του 2019, θεσπίζοντας νέες ποινικές διατάξεις για την παραβίαση μέτρων πρόληψης ασθενειών, καταρρίπτεται. ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ  ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;;; Η ΠΑΡΑΓ. 3 ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ….Tο άρθρο 285 ΠΚ επαναδιατυπώνει και εκσυγχρονίζει προϊσχύουσες – από εβδομηκονταετίας σχεδόν – διατάξεις του Ποινικού Κώδικα.

ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΠΡΟΪΣΧΥΟΥΣΕΣ  ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ;;;;; ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΑΡΘΡΟ 285 ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ;;;; ΔΛΔ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 3 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ 285 ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΤΩΡΑ;;;; ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΞΕΣΠΟΥΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ …ΔΕΝ ΘΑ ΥΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;;;; ΜΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ;;; ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ;;; …ΤΩΡΑ ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΛΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…..ΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΤΕ ΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΠΟΛΛΩΝ(ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ;;;;; ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ;;;;

  • ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ …ΚΑΙ ΕΞΗ(6) ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ  ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ…
  • ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ…ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ …ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ…

 

  • ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ «ΙΔΙΟΙ» ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ …ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ….

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ(3) ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ….

ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΤΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟ….

ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΑΜΕΣΑ ….ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ….ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ….

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ …ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ …ΠΟΤΕ …..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ….ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ …

ΕΓΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ …ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΣΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ …ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ….ΑΝ ΕΧΕΤΕ …

….Η ΕΠΙΖΩΟΤΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΧΥΘΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΟΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ….

                ΕΥ-ΘΥΜΙΑ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ

                     ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ

ΠΗΓΗ: ΑΛΗΘΕΙΑ Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι fake δημοσιογράφοι των “Ellinika Hoaxes”

Ellinika Hoaxes: Οι «σερίφηδες» της ενημέρωσης και η αλά καρτ …διαπόμπευση

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΛΑΝΕΥΤΕΣ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES”

Αγωγή κατά των «Ελληνικών Hoaxes» από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και τον Πέτρο Ζωγράφο

Και αναρωτιόμουν πως ζούνε και αυτά τα «παλικάρια»… των ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Ρότσιλντ και Σόρος

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ