Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Καταβολή Δώρου Πάσχα στην ΥΕΦΚΚ
Καταβολή Δώρου Πάσχα στην ΥΕΦΚΚ

Καταβολή Δώρου Πάσχα στην ΥΕΦΚΚ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΚΑΤ. ΚΡΑΤΗΣΗΣ

ΠΡΟΣ:

Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κα Σοφία Νικολάου

ΘΕΜΑ: Καταβολή Δώρου Πάσχα στην ΥΕΦΚΚ

Αξιότιμη κα Γενική,

Όπως γνωρίζετε οι συνάδελφοι εξωτερικοί φρουροί  στα Καταστήματα Κράτησης της Χώρας εκτελούμε καθημερινά το καθήκον μας  σε συνθήκες εξαιρετικά επικίνδυνες και ανθυγιεινές. Στα πολλά και ανεπίλυτα προβλήματα της υπηρεσίας μας προστέθηκε και το σοβαρότατο θέμα  αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, την έκταση και τις επιπτώσεις της οποίας ακόμα δεν μπορούμε να προβλέψουμε.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μας και κυρίως οι φρουροί που εργάζονται στα Καταστήματα Κράτησης και ιδιαίτερα στα νοσοκομεία εκτελούν τα καθήκοντά τους καθημερινά με κίνδυνο της προσωπικής τους υγείας και ασφάλειας.

Η αναγνώριση αυτών των  ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας μας αλλά και του συνολικού έργου της υπηρεσίας μας, θεωρούμε ότι επιβάλλουν  την καταβολή του δώρου  Πάσχα  που εξήγγειλε η κυβέρνηση στο προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης.

Παρακαλούμε για την παρέμβασή σας.

                                                   Με εκτίμηση

                                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Νεράιδας Παναγιώτης Ροϊνιώτης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ “Δημοψήφισμα για άμεσα μέτρα βελτίωσης της κατάστασης των φυλακώνhttps://www.opolitisesy.gr/fulakes/ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ.

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΩΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ

https://www.opolitisesy.gr/fulakes/

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ