Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ
Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ

«Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ »

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, θυμάμαι και όλους γύρω μου να μουρμουρίζουν: « Την υγειά μας να έχουμε και όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται…»

Όλοι γνωρίζαμε πόσο πολύτιμο αγαθό είναι η υγεία μας, όλοι την δίναμε ως ευχή και όλοι επικαλούμασταν να μας τη δώσει ο Θεός ως δώρο και να μην μας τη στερήσει ποτέ.

Όμως το κάναμε άνοα και μηχανικά.

Τα πολύτιμα αγαθά τα προστατεύεις για να τα έχεις, τα φιλάς με αντάλλαγμα και την ίδια σου τη ζωή, αν κάποιος απειλήσει να στα πάρει ή να στα βλάψει.

Τώρα νιώθουμε να απειλείται η υγεία μας και είμαστε σε κατάσταση πανικού , όμως…τί κάναμε για να προστατέψουμε την υγεία σε παρελθόντα χρόνο;;;

Η Δημιουργία μας έδωσε έναν πλανήτη τέλειο, καθαρό, αμόλυντο.

Μας έδωσε σπόρους καρπών και τη γνώση της καλλιέργειας αυτών, ώστε πάντα και με αφθονία να έχουμε τροφή, συμβατή και ιδανική για τα κύτταρα μας.

Μας έδωσε νερό, καθαρό, τρεχούμενο, ενεργοποιημένο, ζωντανό και σε πλήρη αφθονία για όλους μας.

Μας έδωσε καθαρό οξυγόνο για τις ανάσες μας.

Μας έδωσε υλικά και τη γνώση για να τα πάρουμε και να χτίσουμε τις οικίες μας.

Μας έδωσε βότανα ώστε με τρόπο φυσικό να αντιμετωπίζουμε ό,τι θα μας ενοχλούσε και θα μας έπαιρνε τη δύναμη μας.

Και πάνω απ’όλα, μας έδωσε και τη Λογική ώστε να προστατέψουμε και να φυλάξουμε όλα αυτά τα δώρα που ανήκαν σε όλες τις γενιές και στους ανθρώπους που θα ερχόταν ως απόγονοι και οφείλαμε να τους τα μεταβιβάσουμε μαζί με τη γνώση που στην πορεία είχαμε αποκτήσει.

Κι εμείς …τί κάναμε;;;;

Πήραμε τους σπόρους της Γης και τους τροποποιήσαμε, τους μεταλλάξαμε, τους ραντίσαμε δηλητήρια, τους μπασταρδέψαμε με ξένα προς αυτούς κύτταρα και φτιάξαμε υβρίδια.

Περνάς από κάμπους με ανθισμένα δέντρα και αντί για αρώματα λουλουδιών βρωμάει φυτοφάρμακο….

Με όλα αυτά μολύναμε τους υδροφόρους ορίζοντες ενώ κλείσαμε τις πηγές και φυλακίσαμε τα νερά σε δεξαμενές και στάσιμους χώρους προσθέτοντας δηλητήρια τύπου χλωρίου και φθορίου για να σκοτώσουμε τα μικρόβια και τα βακτήρια που μαζεύτηκαν στο στάσιμο νερό.

Φτιάξαμε εργοστάσια για να παράγουν όλα τα διαφημιζόμενα , άχρηστα στην ουσία , προϊόντα που μας έπεισαν μέσω διαφημίσεων να αγοράζουμε ως καταναλωτές.

Όμως όλους τους ρύπους από τις καμινάδες και τα λύματα που χύνονταν στα ποτάμια μας, δεν τα υπολογίσαμε ποτέ. Κι αν μολυνόταν το ίδιο το οξυγόνο που αναπνέαμε;;; Τί ήταν λίγη μόλυνση μπροστά στις ηλεκτρικές συσκευές , στα ακριβά ρούχα και σε όλα τα καταναλωτικά ,που μόνον “αγαθά” δεν ήταν εν τέλη….

Και τη γνώση ίασης με τα βότανα την αντικαταστήσαμε με την βιομηχανία φαρμάκων.

ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ;;;;

Κι αν κάποιος πει , προσπαθώντας να απαλλάξει τον εαυτό του από τύψεις κι ενοχές, πως δεν φταίει και δεν τα έκανε αυτός, άλλοι είχαν τις ιδέες, θα του απαντήσω, πως όλοι μα όλοι μας φταίμε και δεν έχει καμία σημασία αν φταίμε λίγο ή πολύ.

Τη Λογική μας την αφήσαμε να κοιμάται.

Ως πολίτες δεν αναλάβαμε την ευθύνη να ψάξουμε με αποδεικτική διεργασία ποιος ήταν ο στόχος και ο σκοπός αυτών των νέων παρεμβάσεων στους σπόρους, στο νερό, στον αέρα , στην ίδια μας τη ζωή.

Ακόμη κι όταν είχαμε τα πρώτα σήματα κινδύνου για τη μόλυνση του αέρα μας από τους ρύπους των εργοστασίων, βάλαμε τις δουλειές μας σ’αυτά πιο πάνω κι επιλέξαμε τη θέση εργασίας για λίγα λεφτά, παρά την υγεία και την αποτροπή της μόλυνσης.

Κοιτάξαμε ο καθένας το ατομικό του όφελος και όχι τον πλανήτη και το συλλογικό καλό, τιμώντας και προστατεύοντας το αγαθό της υγείας…

Δεν μας ένοιαξαν ούτε καν οι απόγονοι μας, τα παιδιά μας και το μέλλον τους στον πλανήτη.

Μας ένοιαζε το μίζερο παρόν μας , η στιγμούλα της ανίερης ζωής μας…

Όταν βγήκαν ειδήσεις για τα μεταλλαγμένα και την καταστροφή που φέρνουν, εμείς αντί να βάλουμε τη Λογική και να ψάξουμε τις αποδείξεις, σπεύσαμε να αγοράσουμε από το γεωπόνο τη ντομάτα υβρίδιο, θυσιάζοντας τον ντόπιο σπόρο που αποδυναμώθηκε καθώς μπασταρδεύτηκε ή έμεινε σε αχρηστία για χρόνια.

Προτιμήσαμε την εύκολη λύση του έτοιμου υβριδιακού φυτού από τον γεωπόνο και όχι το δώρο της Δημιουργίας μας, τον δικό μας ντόπιο σπόρο.

Και με μεγάλη ευκολία ρίξαμε λιπάσματα και φυτοφάρμακα και μάλιστα σε μεγαλύτερες δοσολογίες, γιατί θαμπωθήκαμε από τους γυαλιστερούς, τέλειους, ομοιόμορφους καρπούς κι ας ήταν άνοστοι, άοσμοι και φαρμακεροί εν τέλη.

Δεν σταματήσαμε ούτε κι όταν είδαμε να ψοφάνε τα πουλιά καθώς δηλητηριάζονταν από το νερό που έπιναν από τις μπάρες, στις άκρες των ψεκασμένων χωραφιών…

Πόσο εύκολα οι επιστήμονες δέχτηκαν όλη αυτή την αλλαγή που οδήγησε στην καταστροφή όλα τα Δημιουργήματα στον πλανήτη;;;

Πόσο εύκολα παραδώθηκαν οι γιατροί στην απληστία που απλόχερα έδιναν οι φαρμακευτικές εταιρίες αρκεί να προωθήσουν το δικό τους φάρμακο;;;;

Για ένα ταξίδι ή ένα ακριβό δώρο συνταγογραφούσαν φάρμακα που στις οδηγίες τους είχαν μια σελίδα παρενέργειες…..

Κι εμείς, άνοοι και κομπλεξικοί, διαβάζαμε τις παρενέργειες αλλά σαν υπνωτισμένοι τα παίρναμε γιατί θέλαμε να δείξουμε εμπιστοσύνη σε γιατρό κι επιστήμη…..

Γεμίσαμε τα κορμάκια των παιδιών μας με εμβόλια στο όνομα της υγείας και δεν μας σταματούσε ούτε το γεγονός πως κάθε εμβολιασμένη γενιά γίνεται όλο και πιο αδύναμη, όλο και πιο φιλάσθενη…

Αφήσαμε τις πέτρες και τα ξύλα και όποια άλλα υλικά της φύσης με τα οποία χτίζαμε τα σπίτια μας και υιοθετήσαμε τα τσιμέντα και ξένα προς τη φύση μας υλικά καθώς και βαφές χημικές για τους τοίχους αλλά και τα ρούχα μας ενώ όλοι γνωρίζαμε πως είναι υλικά καρκινογόνα και βλαβερά για την υγεία μας…

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΥΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣ ΤΩΡΑ;;;;

ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ;;;

Τώρα είμαστε όλοι σε καραντίνα…κλεισμένοι στις φυλακές σπίτια που κάποτε χτίσαμε με χαρά, το ένα πάνω στο άλλο …

Χωρίς κήπους, πολλές φορές χωρίς επαρκή φωτισμό ηλίου και αέρα…

Αλλά καμαρώναμε …γιατί ήταν διαμερίσματα κελιά σε πολυόροφες οικοδομές…

Εγκαταλείψαμε τις μονοκατοικίες μας στα χωριά , απομακρυνθήκαμε από τη φύση μας και ξεχάσαμε να είμαστε άνθρωποι….

Ναι…τόσο απλό …ξεχάσαμε να είμαστε άνθρωποι….

Αν όλοι συνειδητοποιήσουμε πως κάποιοι είχαν τις ιδέες της καταστροφής μας και του πλανήτη μας, τότε…

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ !!!

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΔΙΚΑΣΤΕΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ….

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΥΧΡΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΜΑΣ …

ΟΙ ΨΥΧΡΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΑΣ …

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ….

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ…

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ…ΧΩΡΙΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ …ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ