Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά
Κοροναϊός: Πανδημία ή απάτη;
Κοροναϊός: Πανδημία ή απάτη;

Κοροναϊός: Πανδημία ή απάτη; 1ο μέρος 1

Coronavirus? Fantomas Virus? Αληθινή επιδημία? στημένη επιδημία? Μια από τα ίδια ψευτοεπιδημία? Συγκάλυψη της πραγματικής Φαρμαπανδημίας? νέος ιός? παλιός άγνωστος και μη ανιχνεύσιμος, μη αναγνωρισμένος ιός? Ας τα κονομήσουμε πάλι? Ας καταστρέψουμε τη παγκόσμια οικονομία πάλι? ή μάλλον ήρθε η ώρα να βάλουν όλα τα πρόβατα μέσα στο μαντρί πάλι?

Γενικοί ορισμοί και αντικειμενικές επισημάνσεις

SARS-CoV-2 = Αναδυθέντας Ιός ή Φαντομάς ιός ή κάτι που υπήρχε, το είδαμε για πρώτη φορά και του δώσαμε ένα εντυπωσιακό όνομα.

COVID-19=Νέα Ασθένεια ή καινούριο όνομα των συνηθέστερων συμπτωμάτων λοιμώξεων του αναπνευστικού αν θεωρήσουν ότι υφίσταται μόλυνση με το ιό.

Θα παραθέτω και μεταφρασμένα μέρη από την επισυναπτόμενη ιατρική βιβλιογραφία και θα σχολιάσω σχετικά αντιπαραθέτοντας δεδομένα, ερωτήσεις και απαντήσεις (το σ.σ. σημαίνει ότι, ότι ακολουθεί είναι γραμμένο από μένα και όχι παραπομπή και μέσα σε «» οι ελεύθερες μεταφράσεις-παραπομπές από την ιατρική βιβλιογραφία)

-σ.σ. Η πώληση της επιδημίας ως τέτοια απλά αλλά και επιστημονικά ορίζεται ως η αναγνώριση, ανίχνευση, εμφάνιση ή όπως το πουλάνε η ανάδυση του Φαντομά-Βαμπίρ-Ιού, ενός ‘’νέου’’ (Novel, previously undescribed) μέλους μιας τεράστιας οικογένειας ιών που ονομάζεται Coronavirus και μιας ‘’νέας’’ (Emerging infectious disease) λοιμώδους ασθένειας που αυτός υποτίθεται ότι αιτιολογικά και παθογενετικά προκαλεί.

-σ.σ. Η επιδημία για να έχει βάση και να θεωρείται πραγματική στηρίζεται σε 2 λεξούλες (Novel & Emerging), οποιαδήποτε απόδειξη που να καταρρίπτει το Novelty & Emerging (ήτοι το κάτι καινούριο, κάτι που δεν προΰπαρχε και εμφανίστηκε τώρα) ταυτόχρονα καταρρίπτει και την ίδια την ύπαρξη της επιδημίας. Ελπίζω αυτό να είναι απόλυτα κατανοητό γιατί αν ΔΕΝ είναι μη συνεχίσετε το διάβασμα.

-σ.σ. Ενημερωτικά και μόνο για να εμπεδώσουμε στο δούλεμα και στα ειδεχθή παιχνίδια που παίζονται από διεστραμμένους και διεφθαρμένους ανθρώπους βιομηχανίες αλλά και οργανισμούς (που φυσικά ελέγχονται από ανθρώπους και δεν είναι απρόσωποι) η ακόλουθη χαρακτηριστική παραπομπή για τα περί επιδημιών και νέων, αναδυόμενων λοιμωδών ασθενειών όπως η τωρινή τα λέει όλα.

ΤΙΤΛΟΣ PDF: Καλλιέργεια των αδυναμιών: Ανθρώπινο κορονοϊό HKU1 Infects,
Αναπαράγει και παράγει προγόνους βιριόνια στον άνθρωπο
Καλλιέργειες επιθηλιακών κυτταρικών αεραγωγών (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE)
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/a…/PMC2953148/pdf/0947-10.pdf

«Από το 1940 έχουν αναγνωριστεί 355 νέες ή αναδυθέντες λοιμώδεις ασθένειες και αν και πλείστες (sic, sic) απειλούν τη δημόσια υγεία τη παγκόσμια οικονομία και την εθνική ασφάλεια, τα παθογόνα του αναπνευστικού αποτελούν μια πιο συγκεκριμένη ανησυχία για την δημόσια υγεία (sic, sic πάλι)»

-σ.σ. αυτό που πραγματικά απειλεί τη δημόσια υγεία τη παγκόσμια οικονομία και την εθνική ασφάλεια δεν είναι κάποιος ή κάποιοι αόρατοι μικροοργανισμοί αλλά κάποιοι γνωστοί και άγνωστοι διεστραμμένοι και διεφθαρμένοι.

-σ.σ. Ελπίζω να το εμπεδώσατε αυτό, 355 νέες ή αναδυθέντες λοιμώδεις ασθένειες (και τα αντίστοιχα ‘’παθογόνα’’ φυσικά) ‘ανακαλύφθηκαν’ σε μια περίοδο 70 ετών και με τα περισσότερα τις τελευταίες 2 δεκαετίες. Είδατε την ανθρωπότητα να εξαφανίζεται μετά την ανακάλυψη και ‘’ανάδυση’’ 355 παθογόνων και λοιμωδών ασθενειών?? Είδατε 355 επιδημίες και πανδημίες??

Δε νομίζω. Και αν δεν κάνω λάθος μάλλον έχουμε διπλασιαστεί ως είδος από το 1940.

-σ.σ. Αν σε αυτή τη πραγματικότητα βάλετε και καμιά δεκαριά ανακοινώσεις για επιδημίες και πανδημίες από παγκόσμιους οργανισμούς με την αφιλόκερδη διόγκωση τους από τα ΜΜΕ και πλειάδα επιστημόνων, τις τελευταίες 2 δεκαετίες (ή καλύτερα από το 1976 με τη Γρίπη των Χοίρων), ΙΣΩΣ καταλάβετε ότι η αγέλη δεν είναι απλά πρόβατα αλλά άβουλα και άμυαλα ζόμπι και η πλειονότητα της εξαγορασμένης επιστημονικής κοινότητας και τα απολύτως ελεγχόμενα ΜΜΕ παίζουν όλα τα βρώμικα επαναλαμβανόμενα παιχνίδια αφού ελέγχονται φυσικά σε μεγάλο ποσοστό από τη Φαρμαμάφια.

Η μοναδική πανδημία που καταδυναστεύει το πλανήτη εδώ και δεκαετίες είναι η Φαρμαπανδημία και η επισήμανση αυτή είναι η αλγεινή πραγματικότητα και ένας από τους πολλούς λόγους που η Κορονοπανδημία δημιουργήθηκε είναι για να συγκαλύψει την πραγματική Φαρμαπανδημία.

-σ.σ. Και αν υπολογίσετε ότι το κόστος της πρώτης SARS CoV επιδημίας ήταν περίπου 50δις το 2003-2004 (και μιας και τα σπουδάσαμε τα οικονομικά, ενημερωτικά το κόστος κάποιου είναι το κέρδος κάποιου άλλου, guess who!!) καταλαβαίνετε ότι η τωρινή πανδημία πλέον θα χτυπήσει limit up και μπορεί να φτάσει και τα 50 ΤΡΙΣ και με ότι άλλο αυτό συνεπάγεται για την παγκόσμια οικονομία και μια σχεδιαζόμενη μάλλον ύφεση όπως ακριβώς πριν ένα αιώνα.

-σ.σ. Φυσικά μπορείτε να αγνοήσετε αυτή τη λεπτομέρεια και να λάβετε υπόψη μόνο αυτό που ανακοίνωσε μια μαριονέτα (a Pharma Puppet) όταν ρωτήθηκε για αυτή την ‘φοβερή νέα ασθένεια’,,,,, «Αυτός είναι ο Άγγελος του Θανάτου για τους ηλικιωμένους», ήτοι ή κάθεστε να ερευνήσετε τα δεδομένα, να σκεφτείτε απροκάλυπτα και να κρίνετε λογικά.

Ή χέζεστε από το φόβο σας και αποδημείτε με ένα ‘Voodo Death’- Ναι δε κάνω πλάκα ο ‘Voodo Death’ (ο θάνατος λόγω του ανεξέλεγκτου φόβου που σου προκαλεί κάτι) «Οι προηγούμενες παράγραφοι αποκάλυψαν πώς μια επίμονη και βαθιά συναισθηματική κατάσταση μπορεί να προκαλέσει μια καταστροφική πτώση της αρτηριακής πίεσης με κατάληξη το θάνατο

Ο φόβος, όπως είναι γνωστό, είναι ένας από τους βαθύτερα ριζωμένους και κυρίαρχους των συναισθημάτων. Συχνά, μόνο με δυσκολία μπορεί να εξαλειφθεί. Βαθιές φυσιολογικές διαταραχές σχετίζονται και είναι ευρέως διαδεδομένες σε ολόκληρο τον οργανισμό. Υπάρχουν ενδείξεις ότι ορισμένες από αυτές τις διαταραχές, εάν διαρκέσουν, μπορούν να αποβούν επιβλαβείς … Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι εάν μια δυσοίωνη και επίμονη κατάσταση φόβου μπορεί να τερματίσει τη ζωή ενός ανθρώπου…

Στις παρατηρήσεις του ο Bard, διαπίστωσε ότι μια σημαντική και σημαντική αλλαγή. . . ήταν μια σταδιακή πτώση της αρτηριακής πίεσης. . . από τα υψηλά επίπεδα των πρώτων σταδίων μέχρι το χαμηλότερο επίπεδο που παρατηρείται σε θανατηφόρο σοκ τραύματος» σ.σ. σας θυμίζει κάτι αυτό??

ΤΙΤΛΟΣ : “VOODOO” Θάνατος: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1447285/ όπως λέει και το τραγούδι των Bad Wolfes «It is in your head, Zobie, Zobie, Zobie»

Για να μη τρομάξετε αλλάζω τροπάριο και ακολουθούν ολίγα, ενδεικτικά μόνο για τον έλεγχο της επιστήμης από τη Φαρμαμάφια…

«Medical Journals Are an Extension of the Marketing Arm of Pharmaceutical Companies»    << Τα ιατρικά περιοδικά είναι μια επέκταση του τμήματος μάρκετινγκ των φαρμακευτικών εταιρειών >>
https://journals.plos.org/plosmedicine/article…

«How Basic Scientists Help the Pharmaceutical Industry Market Drugs»   «Πώς οι βασικοί επιστήμονες βοηθούν τη φαρμακευτική αγορά φαρμάκων στην αγορά»

  https://journals.plos.org/plosbiology/article…

«IOM (Institute of Medicine) (2009) Conflict of interest in medical research, education, and practice. Washington, DC: The National Academies Press» «ΙΟΜ (Ινστιτούτο Ιατρικής) (2009) Σύγκρουση συμφερόντων στην ιατρική έρευνα, εκπαίδευση και πρακτική. Washington, DC: Οι Εθνικές Ακαδημίες Τύπου »

   http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK22942/pdf/TOC.pdf

…συνεχίζω για τον ‘Φαντομά-Βαμπίρ-Ιό’ ή τον ‘Άγγελο του Θανάτου για τους ηλικιωμένους’ …

-σ.σ. Άρα πρωτίστως πρέπει να προσδιοριστεί καταρχάς η ‘’ανίχνευση’’, ‘’ανεύρεση’’ αυτού του νέου και διαφορετικού στελέχους της οικογένειας που ονομάζεται Coronavirus ή καλύτερα Φαντομάς-Ιός. Και εδώ είναι όλο το ζουμί. Εύρεση φυσικά ενός ‘νέου’ ιού ή στελέχους ενός γνωστού ιού ΔΕΝ σημαίνει ότι εμφανίστηκε ξαφνικά και ότι την προηγούμενη μέρα από την εύρεση ΔΕΝ υπήρχε.
Ήτοι κάτι που υπάρχει και δε το βλέπεις ή δε κάθεσαι να το ‘φτιάξεις’ για να το δεις ΔΕΝ σημαίνει ότι ΔΕΝ υπήρχε και το ότι το πουλάνε ως κάτι που δεν προυπήρχε και ουπς έπεσε από τον ουρανό ή αναδύθηκε από την άβυσσο της Κίνας, ή κάποια παλαβή μετάλλαξη.. αναδύθηκε μεταξύ ζώων-ιών και ανθρώπων-ιών ή έγινε ξαφνικά κάποιο μεταπήδηση από είδος σε είδος εξηγεί πολλά παράδοξα για όποιον έχει ολίγον φαιά ουσία ακόμα. Με μια λέξη μόνο πουλάνε το παραμύθι του ‘’νέου’’ και ‘’αναδυόμενου’’ ιού άρα και την επηδημία-πανδημία > NOVEL (πως λέμε είναι μια καλογραμμένη νουβέλα!!!).

-σ.σ. Είναι πάρα πολύ εύκολο να βρείτε μελέτες από την ιατρική βιβλιογραφία σχετικά με ‘’νέους’’ ‘’αναδυόμενους’’ ‘’ανακαλυφθέντες’’ ιούς και τον αναδρομικό έλεγχο (ήτοι ότι υπήρχαν και σχετίζονταν με ασθένειες πολύ πριν ανακαλυφθούν) για πληθώρα ιών ή νέων στελεχών γνωστών οικογενειών.

Εδώ να επισημάνω κάτι πάρα πολύ σημαντικό, ότι πάντα πρέπει να ελέγχεις ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ την ύπαρξη του ΝΕΟΥ και φυσικά τέτοιος έλεγχος στη παρούσα επιδημία με τον Φαντομά-Βαμπίρ-Ιό ΔΕΝ υφίσταται.

ΤΙΤΛΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ: <Ενδεικτικά μερικές ‘ανακαλύψεις’ και η αναδρομική ύπαρξη τους. Επιδημιολογικά, μοριακά και κλινικά χαρακτηριστικά της λοίμωξης Enterovirus 109 σε παιδιά και σε λήπτες μεταμοσχεύσεων βλαστικών κυττάρων ενηλίκων>

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3477084/
«ένας νέο στέλεχος εντεροιού του είδους HEV-C ανακαλύφθηκε από ασθενείς με λοιμώξεις του αναπνευστικού και ονομάστηκε ΕV109, στη Νικαράγουα το Σεπτέμβριο του 2010. Ο στόχος αυτής της μελέτης είναι να εξετάσει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ την ύπαρξη και το ρόλο του νέου στελέχους του εντεροιού σε αποθηκεμένα δείγματα … συνολικά από αυτά τα δείγματα είδαμε ότι παραλλαγές του HEV109 κυκλοφορούν και διαφοροποιούνται σε διαφορετικές γενεές παγκοσμίως – HEV109 variants have circulated and differentiated in different lineages worldwide» ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΤΟΜΑ, μόνο που τώρα δεν έχουν κάνει τους αναδρομικούς ελέγχους ΠΟΥ ΘΑ έπρεπε να έχουν κάνει ΠΡΙΝ πουλήσουν το παραμύθι της πανδημίας.

ΤΙΤΛΟΣ PDF: Coronavirus HKU1 in Children, Brazil, 1995 – Coronavirus HKU1 σε παιδιά, Βραζιλία, 1995

     https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC33…/pdf/10-1381_finalL.pdf

παρομοίως «ο Coronavirus HKU1 είναι ένας ΝΕΟΣ ανακαλυφθέντας ανθρώπινος κορονοιός (HCoV) όπου ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά το 2005 στο Hong Kong …. Το επιδημιολογικό προφίλ του ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ, ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ με δείγματα που συλλέξαμε τη περίοδο March–December 1995»

– σ.σ. Σε αυτές τις υπέροχες οικογένειες ιών αλλά και βακτηρίων πάντοτε υφίσταται μια πολυμορφία είτε σε βαθμό ορότυπων ή στελεχών ή όπως αλλιώς ξεχωρίζουν τους δίδυμους, τρίδυμους και ..εκατοντάδυμους αδελφούς. Π.χ. για τον γνωστό ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) έχουμε αν θυμάμαι καλά καμιά 200αριά για το βακτήριο πνευμ/κος έχουμε καμιά 100στή και ακόμα ‘ανακαλύπτουν’ και νέα αδελφάκια, αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι κάτι καινούριο ή ολίγον διαφορετικό που ‘βλέπουν’ είναι κάτι που δεν υπήρχε πριν το ‘δουν’, απλή αρχαία φιλοσοφική και ελληνική λογική και ούτε σημαίνει ότι ο καινούριος αδελφός που ‘είδαν’ είναι εντελώς τυχαία ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

NICK K.

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ