Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Σχέδιο εισβολής: Ανοίγουν δρόμο στον Έβρο οι Τούρκοι – Θέλουν νεκρό Έλληνα στρατιώτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στόχος η μαζική μεταφορά παράνομων μεταναστών και η πρόκληση πανικού στην ελληνική πλευρά

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο εισβολείς, συνεπικουρούμενοι από στελέχη των τουρκικών αρχών, να επιχειρήσουν να παραβιάσουν μαζικά τα σύνορα μας στον Έβρο.

Αυτό εξετάζει τις τελευταίες ώρες η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπήρξαν μαρτυρίες στελεχών της αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με τις οποίες οι τουρκικές δυνάμεις προχώρησαν σε διάνοιξη δρόμου παράλληλα με την όχθη του ποταμού.

Υπάρχει περίπτωση, σύμφωνα με σενάριο που εξετάζεται, οι τουρκικές αρχές να επιχειρήσουν να αιφνιδιάσουν τους Έλληνες συνοριοφύλακες, μεταφέροντας μαζικά εισβολείς στο ποτάμι με μέσα μεταφοράς, όπως τα λεωφορεία.

Ταυτόχρονα, με την διάνοιξη του δρόμου στην τουρκική πλευρά του ποταμού, μεταφέρθηκαν εκεί μεγάλοι κορμοί δέντρων. Οι στρατιωτικοί μας εκτιμούν πως θα μπορούσαν να τους χρησιμοποιήσουν οι αλλοδαποί για να διασχίσουν το ποτάμι.

Υπάρχει ακόμα η περίπτωση απαγωγής Έλληνα στρατιωτικού ή ακόμα και νεκρού στρατιώτη.

Άλλωστε, θέμα και σε άλλα ΜΜΕ, έχουν γίνει οι τουρκικοί πυροβολισμοί εναντίον ελληνικής περιπόλου, όπως σας ενημέρωσε χθες το el.gr (ΕΔΩ).

Όλα συνέβησαν στον ποταμό του Έβρου, όταν οι Τούρκοι κομάντο πυροβόλησαν σε ευθεία βολή και όχι στον αέρα, εναντίον των Ελλήνων που έκαναν περιπολία, όπως επιβεβαίωσαν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι προφανές πως οι Τούρκοι θέλουν νεκρό Έλληνα στρατιώτη, αλλά με τρόπο, ο οποίος δεν θα προκαλέσει πολεμική σύρραξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καθώς μετά ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει.




ARVE

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ