Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Ένταση στη Σάμο – 40 αλλοδαποί επιτέθηκαν σε λιμενικούς
Ένταση στη Σάμο – 40 αλλοδαποί επιτέθηκαν σε λιμενικούς

Ένταση στη Σάμο – 40 αλλοδαποί επιτέθηκαν σε λιμενικούς

Ένταση σημειώθηκε την Τετάρτη στη Σάμο όταν ομάδα περίπου 40 παράνομων μεταναστών που είχαν εντοπιστεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην περιοχή «Ποτάμι» κοντά στο Καρλόβασι, κινήθηκε απειλητικά κατά λιμενικών και πραγματοποίησε πορεία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι 40 αλλοδαποί αρχικά μεταφέρθηκαν στον τοπικό λιμενικό σταθμό και στη συνέχεια «κατά την παραμονή τους κινήθηκαν συντεταγμένα και απώθησαν βίαια το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού κινούμενοι προς το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου». (σσ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ “ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ”)

Χρειάστηκε, τελικά, η επέμβαση μεγαλύτερης ομάδας λιμενικών και αστυνομικών για να οδηγηθούν πίσω στο λιμενικό σταθμό και από εκεί στο λιμεναρχείο Σάμου όπου και κρατούνται.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου και οι συλληφθέντες θα προσαχθούν ενώπιόν του κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Πηγή: iefimerida.gr

σσ ΑΧ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??? ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ??? ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ?? ΑΝ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ… ΕΝΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ=ΝΟΜΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΔΡΑΣΕ !!! ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ