Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Γελοῖοι καί ἄκρως Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Ι ! ! !

ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ “ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ” ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟΥΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ??? ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ” ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ “ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ” ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ. ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΕΓΑΣΗ WIFI ΡΕΥΜΑ ΔΩΡΕΑΝ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ

Με πλακάτ “Refugees Welcome” Κόκκαλης και Αρβανίτης

Μπορεί προχθές ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να απέρριψε δημοσίως τους “No borders” του κόμματός του λέγοντας ότι κι εκείνος το ίδιο θα έκανε στον Έβροκάποιοι όμως από το κόμμα του επιμένουν να κάνουν πως δεν τον άκουσαν.

Δέν ἄκουσαν ; Μᾶλλον θά ἔλεγα πώς εἶναι :

Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι καί ἄκρως Ε Π Ι ΚΙ Ν Δ Υ Ν Ο Ι  !  ! !

Ἡ Πελασγική

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ “ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ” ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟΥΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ??? ΡΩΤΗΣΤΕ – ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΜΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..

"SOS σταματήστε την αποδοχή προσφύγων αμέσως"- Rebecca Sommer εθελοντής συνοδός προσφύγων και βοηθός ενσωμάτωσης 2012 - 2020)
“SOS σταματήστε την αποδοχή προσφύγων αμέσως”- Rebecca Sommer εθελοντής συνοδός προσφύγων και βοηθός ενσωμάτωσης 2012 – 2020)

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

“SOS σταματήστε την αποδοχή προσφύγων αμέσως”- Rebecca Sommer εθελοντής συνοδός προσφύγων και βοηθός ενσωμάτωσης…

ΦΕΚ Τουρκική Γλώσσα (ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ-ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2006 ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ)

MΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ!!!..

Μουσουλμάνος απειλεί από την Θήβα: «Θα πολεμήσουμε για τα αδέρφια μας στα σύνορα»

λεζάντα φωτογραφίας - Γραμματοσειρά

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ