Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

MΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ!!!…

ΔΧ (αυτοι, τη δουλειά τους κανουνε…
το προβλημα ειναι οι δοσίλογοι “δικοι μας”
που “βαζουν πλάτη” για το μεροκαματο…)

(Απο Anastassia Papadopoulou)
Tους νέους συμπατριώτες μας στη Λέσβο τους παραλαμβάνουν ατσαλάκωτους οι επαγγελματίες αλληλέγγυοι της Σουηδικής ΜΚΟLighthouse Relief“.
Η συγκεκριμένη ΜΚΟ λαμβάνει βοήθεια απ το ίδρυμα Al Khair foundation,στο οποίο πρόεδρος είναι ο Ιμάμης Καζίμ Ρασίντ Αχμάντ.Ο Ιμάμης Καζίμ Ρασίντ Αχμάντ είναι ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Al-Khair Foundation, καθώς και Δ/νων Σύμβουλος του ισλαμικού καναλιού ΙQRA TV.
Πολλές ισλαμικές ΜΚΟ κατά σύμπτωση ονομάζονται Φάρος-Lighthouse-Deniz Feneri
.
(Απο Κώστας Ντουντουλάκης)
Κανένας “αλληλέγγυος” δεν θα το διαψεύσει;

Τι μπόχα και δυσωδία βγαίνει όταν ψάχνει κανείς ποιοί (ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΤΌΧΟ…) πακετάρουν κατά εκατομμύρια θρησκόληπτους (άρα απόλυτα ελεγχόμενους από μεσαιωνικών αντιλήψεων μουλάδες και ιμάμηδες…) ισλαμιστές και πληρώνουν τεράστια για τις χώρες προέλευσής τους ποσά 5-6.000 δολλάρια το κεφάλι, σε λαθροδιακινητές…

-Η μαφία σήμερα λέγεται ΜΚΟ!

-Ο ωμός φασισμός των επιτελείων του διεθνούς καπιταλισμού λέγεται “αντίφα” και “δικαιωματική αριστερά” της “πολιτικής ορθότητας”!
Υβρίδια εντατικής και μεθοδικής παραγωγής, κατευθείαν μέσα από τα ιδεολογικά-πολιτικά κέντρα και τις βρώμικες μυστικές υπηρεσίες των διαμελιστών κι εμπόρων των λαών…

Dennis Hoidas

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ
Giannis Apostologiannis Στα σύνορα της Βουλγαρίας γιατί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα;
Ευρωπαϊκη χωρα δεν ειναι κι αυτη;

και τι ειπε ένα “ανιδιοτελές ατομο”

(Απο Παναγιώτης Τσούνης)
5 ώρες · .Βλέπω σήμερα, πίσω απ τα συρματοπλέγματα του Εβρου, κάτι ύποπτες φιγούρες και αναρωτιέμαι : – Λές αυτός ο εξαθλιωμένος Σύρος, Ιρακινός, Κούρδος κλπ. που θέλει να «εισβάλει» σήμερα στην Ελλάδα, λες να μας πάρει αύριο, τα λιμάνια μας, τα αεροδρόμια μας, τα τρένα μας, τον ορυκτό μας πλούτο, την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την ΕΥΔΑΠ..?
Ω της παραφροσύνης και της απέραντης υποκρισίας !:

Και τι του απανταω εγω:
Ψαξε, ρε φιλάρα,να βρεις τις ομοιοτητες με τον εποικισμο του Κοσσοβου απο τουρκαλβανους και το πώς έχασαν οι αυτοχθονες Σερβοι οχι μονο τα ορυχεια τους αλλα ακομα και τα σπιτια τους κι αναγκαστηκαν σε ξερριζωμό.
Όχι πως πηραν τα ορυχεια οι εξαθλιωμένοι Αλβανοι. Αυτοι εκαναν τη βρωμοδουλειά που τους ανέθεσαν κι η πολυεθνικ’ή συμμορια της NSA ηταν αυτη που άρπαξε τα ορυχεια

Κι οι Αλβανοι έποικοι βρεθηκαν σκλάβοι να σκαβουνε για καρβουνο.

Διαβαστε, μωρε, λιγη ιστορια!


Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ