Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τουρκικά drone “χτένισαν” τα ελληνικά νησιά – Ψάχνουν ελεύθερο πεδίο για τους μετανάστες ή ετοιμαζουν απόβαση και ο Εβρος είναι απλά αντιπερισπασμός;;;

Την ώρα που σκοτώνοντε Τούρκοι κατά δεκάδες στη Συρία, τουρκικά drones σάρωναν το Αιγαίο
Τρομερά περίεργο περιστατικό είχαμε χθες στο Αιγαίο από τις ένοπλες δυνάμεις του Ερντογάν, ο οποίος όπως φαίνεται βλέπει παντού εφιάλτες, αλλά τα σχέδια του για το Αιγαίο τα έχει σε άμεση προτεραιότητα.

Χθες το βράδυ ενώ δεκάδες Τούρκοι σκοτώνονταν στην Ιντλίμπ και ολόκληρη η ηγεσία του τουρκικού στρατού ήταν στο πόδι με αλλεπάλληλες συσκέψεις, η Τουρκία έβγαλε δύο οπλισμένα drone στο Αιγαίο, “χτενίζοντας” όλα τα νησιά μας, δήθεν για αποτροπή των μεταναστών, όπως αναφέρουν ψευδώς οι Τούρκοι, οι οποίοι πλέον δεν πείθουν ούτε τον εαυτό τους.     

Το ένα οπλισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος (SİHA), το οποίο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο των Δαρδανελλίων και ανήκει στη Διοίκηση του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, σάρωσε τα νησιά μας πετώντας στις ακτές του Αιγαίου αργά το βράδυ, αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

 Από την άλλη πλευρά, ένα άλλο UAV, που απογειώθηκε από το Αϊδίνιο, εισήλθε στην περιοχή του Κουσάντασι και “φωτογράφιζε” πιθανότατα την Σάμο.

“Μετά την επίθεση της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στο Ιντλίμπ χθες το βράδυ, η κινητικότητα των μεταναστών άρχισε να λαμβάνει χώρα στις ακτές του Αιγαίου, μετά τα νέα ότι δεν θα εμποδίσει κανένας τους μετανάστες, ώστε αυτοί να διασχίσουν την Ευρώπη από ξηρά και θάλασσα”, γράφει μεγάλη τουρκική εφημερίδα η οποία ουσιαστικά μας προειδοποιεί για τα επερχόμενα στο Αιγαίο.

Εκτίμηση Ελλήνων αμυντικών αναλυτών είναι ότι οι Τούρκοι μας “παίρνουν μέτρα”, για να μας στείλουν πιθανόν και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, περισσότερους μετανάστες.

Η παρουσία τουρκικών μη επανδρωμένων οχημάτων στο Αιγαίο ενώ ο κόσμος χάλαγε στην Συρία, πιθανόν να αφορούσε την προσπάθεια εντοπισμού “εμποδίων”, (πλοία του ελληνικού λιμενικού  ή του πολεμικού ναυτικού), για να διαπιστωθεί που υπάρχει ελεύθερο πεδίο, για πιθανή δράση των Τούρκων δουλεμπόρων και όσων τους ακολουθούν. (ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ)

Σύμφωνα με άρθρο μας και πριν τρεις ημέρες, ενώ τα λιμάνια των νησιών είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με τους κατοίκους να συγκρούονται με δυνάμεις των ΜΑΤ, οι Τούρκοι υλοποιούσαν το σχέδιο τους.

Πρόκειται για ένα “άτυπο” πόλεμο Ελλάδος-Τουρκίας στον αέρα του Αιγαίου, καθώς η Άγκυρα στέλνει συνεχώς κατασκοπευτικά και UAV.

Σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο και τότε τουρκικό UAV είχε ”εικόνα” από τα 18.000 πόδια, για τα συμβάντα στο λιμάνι και γενικότερα στο νησί της Λέσβου.

Οι Τούρκοι, θέλουν να μας γεμίσουν με μετανάστες και πρόσφυγες εν μέσω απωλειών τους στην Συρία, δείχνοντας στην πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία, ότι ο κύριος στόχος τους παραμένουν τα νησιά μας που είναι στην πρώτη γραμμή, όπως και η διχοτόμηση του Αιγαίου και για αυτό θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους στην κυριολεξία.

Μια πιθανή μετατόπιση ελληνικών δυνάμεων στα νησιά μας σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και η παρουσία του ελληνικού πολεμικού ναυτικού εκεί, μπορεί να αποτελεί και αντιπερισπασμό στα σχέδια για έρευνες νότιας της Κρήτης, μέσα στο πλαίσιο των σχεδίων της Άγκυρας κατά της Ελλάδος.

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙONΕΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Οι πρόσφυγες μιλάνε άπταιστα τουρκικά;

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

Παρουσίαση της Ατζέντας Αντικατάστασης Πληθυσμών του ΟΗΕ (ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ;;;)

Γιατί δρομολογείται η αντικατάσταση των πληθυσμών;

Tο 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες!!!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ