Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Συμβούλιο Επικρατείας: Οριστική παραγραφή – 330 εκ. φόροι και πρόστιμα σε 500 άτομα – της λίστας Λαγκάρντ
Συμβούλιο Επικρατείας: Οριστική παραγραφή – 330 εκ. φόροι και πρόστιμα σε 500 άτομα – της λίστας Λαγκάρντ

Συμβούλιο Επικρατείας: Οριστική παραγραφή – 330 εκ. φόροι και πρόστιμα σε 500 άτομα – της λίστας Λαγκάρντ

Σε οριστική παραγραφή όλων των υποθέσεων της λίστας Λαγκάρντ που ελέγχθηκαν μετά το τέλος του 2012 οδηγεί απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με την απόφαση αυτή απορρίφθηκε αίτηση του Δημοσίου για την ακύρωση απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την οποία είχε γίνει αποδεκτό, επί συγκεκριμένης υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ, πως το δικαίωμα του Δημοσίου για τη διενέργεια φορολογικού ελέγχου και για την επιβολή φόρων και προστίμων παραγράφηκε στις 31-12-2012, καθώς το έτος που αφορούσε η υπόθεση ήταν το 2006, για το οποίο ισχύει πενταετής παραγραφή.

Συνέπεια αυτής της νέας απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι να θεωρούνται άκυροι όλοι οι φορολογικοί έλεγχοι οι οποίοι διενεργήθηκαν μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2012, καθώς θεωρείται ότι οι υποθέσεις αυτές είχαν ήδη παραγραφεί όταν εκδόθηκαν οι σχετικές αποφάσεις των αρμοδίων φορολογικών αρχών για την επιβολή φόρων και προστίμων στα ελεγχόμενα φυσικά πρόσωπα.

Η διαγραφή των συγκεκριμένων φόρων και προστίμων στη βάση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας θα οδηγήσει στην ακύρωση βεβαιωμένων φόρων και προστίμων συνολικού ύψους 330 εκατ. ευρώ που είχαν βεβαιωθεί σε περίπου 500 φορολογούμενους.

Παράλληλα, το “Δημόσιο” θα υποχρεωθεί να επιστρέψει συνολικούς φόρους 50 εκατ. ευρώ που είχαν καταβληθεί από φορολογούμενους που περιλαμβάνονται στην λίστα Λαγκάρντ. ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ???

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 1η ΜΑΪΟΥ 2020…. ΓΙΑΤΙ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΕΗ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ??? ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΚΟΥΝ??? ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ??? ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΧΡΕΟΥΣ??? ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ ΦΕΚ=ΝΟΜΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ???? ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ ΦΕΚ=ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ???? ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ??? ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ” ??? ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ Ε.ΣΥ.

ΕΝΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΟΥ “ΛΕΕΙ” Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΩΚΕΙ. ΜΑΘΕ ΚΡΙΝΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. ΓΙΝΕ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΠΟΙΕΣ “ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ” ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Ε.ΣΥ. – ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ… ΕΛΑ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΕ (ΜΑΣ) ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. Η ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ !!!!! ΒΑΛΕ ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ε.ΣΥ. !!!!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ