Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Έκτακτο: Έκλεισε το ελληνικό τελωνείο στους Κήπους – εικόνα από τα σύνορα στον Έβρο

Διεκόπη η λειτουργία του τελωνείου των Καστανέων Έβρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κλείσιμο του συγκεκριμένου συνοριακού σημείου διέλευσης πραγματοποιήθηκε λόγω της συγκέντρωσης, από την τουρκική πλευρά, σημαντικού αριθμού ατόμων (μεταναστών- “προσφύγων”) ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ με πρόθεση να εισέλθουν στη χώρα. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ – ΒΙΤΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ.

Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες σταδιακά αναμένεται να ενισχυθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτροπή ανεξέλεγκτης εισόδου ατόμων στο ελληνικό έδαφος.

Δείτε εικόνα από το RT (από την τουρκική πλευρά) ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ  ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΣΤΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ…

MORE: https://on.rt.com/absw

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ… ΟΛΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ




ARVE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙONΕΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Οι πρόσφυγες μιλάνε άπταιστα τουρκικά;

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ