Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΕΚΤΑΚΤΟ: Αεροσκάφος C-130 της ΠΑ μετέφερε εσπευσμένα στην Λέσβο 4 διμοιρίες ΜΑΤ
ΕΚΤΑΚΤΟ: Αεροσκάφος C-130 της ΠΑ μετέφερε εσπευσμένα στην Λέσβο 4 διμοιρίες ΜΑΤ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αεροσκάφος C-130 της ΠΑ μετέφερε εσπευσμένα στην Λέσβο 4 διμοιρίες ΜΑΤ – Εκτός ελέγχου η κατάσταση

Παραμένει εκρηκτική η κατάσταση στην Λέσβο, με τους κατοίκους να ορθώνουν τείχος για να αποτρέψουν την κατασκευή της νέας «υπερδομής» για τους αλλοδαπούς που θέλει να κατασκευάσει η κυβέρνηση.

Πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης προσγειώθηκε μεταφορικό αεροσκάφος της ΠΑ C-130 το οποίο μετέφερε ακόμη 4 διμοιρίες των ΜΑΤ, σύνολο 80 άτομα.

Έτσι με τα επεισόδια να μαίνονται στη Λέσβο, μεταφορικό αεροσκάφος C-130 μετέφερε εκτάκτως από την Αθήνα ακόμη 4 διμοιρίες των ΜΑΤ, δείγμα ότι η κατάσταση στο νησί δεν ελέγχεται, ακόμη και με τις δυνάμεις που ήδη έχουν μεταφερθεί εκεί.

Αυτές προστίθενται στις ήδη ισχυρές δυνάμεις που βρίσκονται στο νησί (εκτιμάται έως 10 διμοιρίες) και οι όποιες μεταφέρθηκαν με το πλοίο Blue Star Naxos.

Την ίδια ώρα οι συγκρούσεις ανάμεσα σε πολίτες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζονται στο Διαβολόρεμα και στην Καράβα, δηλαδή στα δύο άκρα του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση  για την κατασκευή νέου κέντρου αλλοδαπών.

Τελικά τα μηχανήματα του Στρατού κατάφεραν να εγκατασταθούν στην περιοχή καθώς έφτασαν εκεί χρησιμοποιώντας παράδρομο μέσα από το δάσος στην περιοχή Πετροβούνι.

Στην Καράβα η Αστυνομία αντιμετωπίζει δύο μέτωπα, ένα των κατοίκων της περιοχής του Μανταμάδου στα βόρεια και ένα των προερχόμενων από τη Μυτιλήνη και τα άλλα χωριά της ευρύτερης περιοχής στα νότια.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι διαδηλωτές «έσπασαν» ένα αυτοκίνητο της Αστυνομίας αλλά και ένα αυτοκίνητο της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου.

Οπως μεταδίδει το site «stonisi» η αστυνομία λόγω του μεγάλου πλήθους κόσμου που έχει μαζευτεί στη θέση Καράβα έκανε χρήση και του ειδικού οχήματος ΑΙΑΝΤΑΣ, απέναντι στους διαδηλωτές για να τους απομακρύνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ…

Έρχονται χιλιάδες ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ