Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Νύχτα ντροπής: ‘Βάρεσαν στο ψαχνό’ -Στο νοσοκομείο Δήμαρχος-Πρόεδρος κληρικών(ΒΙΝΤΕΟ)

Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού  ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!!
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ… ΜΕΧΡΙ… ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ 

Η ήσυχη κοινωνία της Χίου , έχει διαταραχθεί σε υψηλότατο βαθμό. Δυστυχώς, οι διμοιρίες των ΜΑΤ που ήρθαν από την Αθήνα χρησιμοποίησαν αδιάκριτη βία μέσα στο λιμάνι, ακόμα και σε μαγαζιά του λιμένα των Μεστών όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί. Νύχτα ντροπής για τη Χίο, για την Ελλάδα, τον Πολιτισμό μας, την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

Επεισόδια με ρίψη χημικών και δακρυγόνων προκλήθηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στα Μεστά της Χίου  όπου έχουν συγκεντρωθεί οι κάτοικοι στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν την άφιξη των αστυνομικών ενισχύσεων στα νησιά.

Κατά την άφιξη του B/S NAXOS με κλειστά τα ραντάρ από το απόγευμα αλλά και νωρίτερα  προκλήθηκε ένταση με τους ΜΑΤατζήδες να χτυπάνε Έλληνες και να κάνουν χρήση χημικών.

Το συγκεντρωμένο πλήθος έδωσε δυναμικό παρών παρότι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το δρόμο προς τα Μεστά και δεν επέτρεψαν στους πολίτες να κινηθούν από την πόλη της Χίου και το Βροντάδο προς το λιμάνι. Οι πολίτες, περί τους 500, επιχείρησαν να συγκεντρωθούν στο λιμάνι για να εμποδίσουν την άφιξη πλοίου με τους αστυνομικούς.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Πρόεδρος των κληρικών εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς, π.Γεώργιος Κωνσταντίνου που έχασαν τις αισθήσεις τους από τα χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ.




ARVE

Η ήσυχη κοινωνία της Χίου , έχει διαταραχθεί σε υψηλότατο βαθμό. Δυστυχώς, οι διμοιρίες των ΜΑΤ που ήρθαν από την Αθήνα χρησιμοποίησαν αδιάκριτη βία μέσα στο λιμάνι, ακόμα και σε μαγαζιά του λιμένα των Μεστών όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Νύχτα ντροπής για τη Χίο, για την Ελλάδα, τον Πολιτισμό μας, την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.




ARVE

ΥΓ: Το πλοίο έφυγε άδειο ενώ θα μπορούσε να αποσυμφορήσει τη Χίο μεταφέροντας έστω και λίγους εγκλωβισμένους στο νησί. Λίγο μετά τις 05:00 η αστυνομία, με κλούβες και μηχανήματα, καθώς και όχημα εφοδιασμένο με εκτοξευτήρα νερού υπό πίεση ξεκίνησε για το Αίπος. Εκεί έχει συγκεντρωθεί μεγάλη δύναμη πολιτών προκειμένου να τους εμποδίσει.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!!
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ… ΜΕΧΡΙ… ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ