Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019… ΓΙΑΤΙ;;;

Ταγκουλης Γεωργιος

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ν. ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ;
ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ TV ΣΑΙΤ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΛΙΞΗ ΑΥΤΗ
ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΑΠΕΦΑΝΘΕΙ ΩΣ:
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η

Επέμβαση του Αρείου Πάγου για τον Σώρρα μετά από τρία χρόνια
19:30 30/1/2017

Η εισαγγελική λειτουργός έκρινε ότι η επίμαχη απόφαση έχει ελλιπή αιτιολογία και κάνει εσφαλμένη ερμηνεία του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα που αφορά στο αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Της Άννας Κανδύλη

Αναίρεση υπέρ το νόμου σε βάρος της απόφασης που εξέδωσε το 2013 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, η οποία επί της ουσίας δέχθηκε ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων, που έχουν κατατεθεί σε αλλοδαπή τράπεζα επενδύσεων, άσκησε η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευσταθίου Σπυροπούλου.

Η εισαγγελική λειτουργός έκρινε ότι η επίμαχη απόφαση έχει ελλιπή αιτιολογία και κάνει εσφαλμένη ερμηνεία του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα που αφορά στο αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Εφόσον η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου κάνει δεκτή την αναίρεση, η πρωτόδικη απόφαση εξαφανίζεται.

(+30) 211 200 8300 info@realnews.gr

Δίκτυο αναμετάδοσης Real FM
Copyright ©2020 RealNews

ΕΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑ Μ.Μ.Ε.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ
“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΟΥΣΑΣ”

Αγαπητέ Συνέλληνα, Αγαπητή Συνελληνίδα
Σε καλούμε να συνταχθείς μαζί μας με σκοπό και στόχο την ένωσή μας για την αντιμετώπιση του στυγερού καθεστώτος που έχει εγκατασταθεί στην Χώρα μας και μοναδικός στόχος του οποίου είναι ο αφανισμός του Έθνους των Ελλήνων! Επειδή δεν είσαι κοντά μας δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις τα πραγματικά, αληθινά γεγονότα και ενημερώνεσαι για την επικαιρότητα από τα αμαρτωλά μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Αυτά τα μέσα λοιπόν σου είπαν ότι ο Αρτέμης Σώρρας αντιμετώπιζε κατηγορίες για τις οποίες θα επιδικαζόταν εις βάρος του πολλές δεκαετίες φυλάκισης, μέχρι και ισόβια φυλάκιση!!! Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο Αρτέμης Σώρρας είναι οι παρακάτω:

1. Απάτη κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση κατά των Τραπεζών.2. Απάτη κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου και Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.3. Απρόσφορη απόπειρα απάτης κατά μόνας και κατά εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών με επιδιωχθέν όφελος άνω των 120 χιλιάδων Ευρώ.4. Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατά συναυτουργία, κατά επάγγελμα και κατά συνήθεια.5. Συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.6. Διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση.7. Διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση. 8. Απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Όντως οι κατηγορίες αυτές μπορούν να επιφέρουν φυλάκιση πολλών ετών. Αναρωτήσου μόνο εάν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε ενημέρωσαν για την έκβαση της Δίκης! Είναι σίγουρο ότι δεν γνωρίζεις την απόφαση του Δικαστηρίου. Ψάξε στο διαδίκτυο και μόνο στις σελίδες του Οργανισμού μας θα διαβάσεις για το αποτέλεσμα της Δίκης αυτής!

Για να μάθεις την αλήθεια λοιπόν σου παραθέτουμε την ετυμηγορία του Δικαστηρίου (Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών 13 /12 / 2019) για κάθε μία από τις ανωτέρω αναγραφείσες κατηγορίες (κατ’ αντιστοιχία):

1. Απαράδεκτη η άσκηση ποινικής δίωξης για απάτη κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση κατά των Τραπεζών. Αθώος!

2.Αθώος!3.Αθώος!4.Αθώος!5.Αθώος!6.Αθώος!7.Αθώος!8.Ένοχος!!! Φυλάκιση 6 ετών για απόπειρα απάτης εις βάρος του Δημοσίου χωρίς ανασταλτική δύναμη. Αποπειράθηκε δηλαδή να “απατήσει” το Κράτος χωρίς να έχει διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, χωρίς να διευθύνει εγκληματική οργάνωση, χωρίς να έχει νομιμοποιήσει έσοδα από παράνομη δραστηριότητα, χωρίς να έχει διεγείρει όλους εμάς σε διάπραξη κακουργήματος!!!

Πόση νόηση χρειάζεσαι για να καταλάβεις ότι η ποινή αυτή δόθηκε για να δικαιολογηθεί η παράνομη 18μηνη κράτησή του στις φυλακές;

Συνεπώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι και τα 600δις υπάρχουν για την αποπληρωμή του Δημόσιου και ιδιωτικού χρέους και ο τεράστιος πλούτος των Ελλήνων αλλά και όλων των υπολοίπων χωρών από τα παγκόσμια ταμεία υφίσταται. Όλα για σένα γίνονται Έλληνα.. αρκεί μόνον να τα δεις διότι διαφορετικά αυτοί θα σε πεθαίνουν μέρα με την ημέρα Η ποινή που θα εκτίσει ο Αρτέμης Σώρρας είναι τα 2/5 της ποινής, άρα θα είναι ελεύθερος πριν το τέλος του 2020.

Μαζί του βέβαια ήταν κατηγορούμενοι 22 Συνέλληνες οι οποίοι αθωώθηκαν από όλες τις κατηγορίες! Μαζί τους αθωωθήκαμε και όλοι εμείς αδερφέ μας! Και εσύ! Πρέπει να το καταλάβεις αυτό!

Μεγαλύτερη απόδειξη για το ότι λέμε μόνο αλήθειες από την πρώτη ημέρα που εμφανιστήκαμε ως Οργανισμός από αυτήν την απόφαση του Δικαστηρίου δεν υπάρχει! Ο Αρτέμης Σώρρας λέει αλήθεια! Αυτό είπε το Δικαστήριο! Ξέχνα λοιπόν όλα τα ψέματα που σου είπαν τα εντολοδόχα μέσα μαζικής παραπλάνησης και έλα κοντά μας για την επίτευξη του στόχου και του σκοπού μας! Την Ένωση των Ελλήνων και την απελευθέρωση της Πατρίδος μας!

Η Ελλάδα σε χρειάζεται! Το Έθνος σε χρειάζεται! Εάν αναζητάς λύση για να ξεφύγεις από το άδικο που βιώνεις καθημερινά ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ για την δομή, την δύναμη και την καταστατική λειτουργία του Οργανισμού της ‘’ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ . ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ.

ΖΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
erController
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 31/1/2020 ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ”ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΝΕΑ”

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ