Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΛΕΡΟΣ ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΤ- ΜΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ Σχέδιο γενικής εξέγερσης των παράνομων μεταναστών σημειώθηκαν επεισόδια ΒΙΝΤΕΟ

Σχέδιο γενικής εξέγερσης των παράνομων μεταναστών θυμίζουν οι συνεχείς εστίες έντασης σε νησιά του βορειονανατολικού Αιγαίου.
Αυτή τη φορά επιλέχθηκε η Λέρος όπου σημειώθηκαν επεισόδια έγιναν πριν από λίγη ώρα στον αύλειο χώρο του ψυχιατρικού νοσοκομείου Λέρου, όπου διαμένουν πάνω από 4.000 παράνομοι μετανάστες.
Περίπου 250 άτομα που μένουν στο ΚΕΦΑ διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες διαμονής και επιχείρησαν να προσεγγίσουν τους εσωτερικούς χώρους του νοσοκομείου.
Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ, για πολλή ώρα έκλεισε η κεντρική πόρτα, προκλήθηκε ένταση με εκπροσώπους των ΜΚΟ, ενώ εργαζόμενοι στο νοσοκομείο προσπάθησαν να υπερασπιστούν τις αποθήκες, που το τελευταίο διάστημα έγιναν στόχος αλλοδαπών πλιατσικολόγων.
Τα επεισόδια έληξαν λόγω της ισχυρής βροχής και μέχρι και αυτή την ώρα στο προαύλιο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Σημειώνεται πως πριν από δύο ημέρες αλλοδαποί καταλήστεψαν το νοσοκομείο του νησιού από αναπηρικά καρότσια, πλυντήρια και ψυγεία μέχρι καρδιογράφους, υπερηχογράφους και χειρουργικά ψαλίδια!

Υποκινούμενη διαδήλωση στη Λέρο με πρόφαση τις επαναπροωθήσεις στην Τουρκία, βάση της συμφωνίας του 2016.

Κάποιοι προσπαθούν κατ’εντολήν τρίτων να διαχύσουν την αναταραχή και το χάος σε ολόκληρη την χώρα.

Δε χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για το ποιος θα προσπαθήσει να επωφεληθεί.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ