Reading Time: 3 minutes

ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE – KALERGI – Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εκατοντάδες ανεξέλεγκτοι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, άνδρες κομμάντος νεαροί στην ηλικία, εισέρχονται στη πατρίδα μας, στην Ελλάδα μας. Ξέφραγο χωράφι η πατρίδα μας.

Ο Τσίπρας ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αγνοουν ότι κάθε κράτος έχει σύνορα. Έτσι τους δίδαξαν στην Ν.Τ.Π. Σήμερα ζούμε μετατόπιση πληθυσμών.

Ο μεγάλη καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων θα προέλθει από μαζική Ισλαμική εισβολή. Μεγάλος ο κίνδυνος για την ασφάλεια των Ελλήνων!!!

Η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση υλοποιεί το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI περί αναμείξεως των Ευρωπαϊκών λαών, με Ασιάτες και Αφρικανούς λαθρομετανάστες. Η υλοποίηση του σχεδίου αυτού γίνεται με πέντε μεθόδους

α) Δημιουργία πολέμων και βομβαρδισμό πόλεων, ώστε να αναγκάσουν τους κατοίκους να μεταναστεύσουν προς Ευρώπη.

β) Άφθονο χρήμα , από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και τη Ν.Τ.Π. για μετακίνηση των λαθρομεταναστών. Το χρήμα αυτό ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ το εισπράττει από εμάς, μέσω ΔΟΥ ΑΑΔΕ και προδοτών πολιτικών όλων των πτερύγων της Βουλής.

γ) Προπαγάνδα στους κατοίκους Αφρικής-Ασίας, ότι οι Ευρωπαίοι έχουν χαζέψει, και οι Ευρωπαϊκές πατρίδες είναι τώρα στη διάθεση των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

δ) Εντολές από τη Ν.Τ.Π. προς Ευρωπαίους πολιτικούς- πιόνια της παγκόσμιας κυβέρνησης-, να αποδεχθούν τους λαθρό.

ε) Το Χαλιφάτο των ISIS Τζιχαντιστών, είναι δημιούργημα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, χρηματοδοτείται, εξοπλίζεται, και στηρίζεται διπλωματικά στον ΟΗΕ, και σε όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορας και Επικυρίαρχους του πλανήτη. Έψαχνε πολύ ο Τσίπρας ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ να βρουν για να αφελληνίσουν την Ελλάδα;;;

Εδώ στην Ελλάδα, οι προδότες πολιτικοί αδιαφορούν, μέχρι να αρχίσει το αντάρτικο όπως στη Συρία, από τους Τζιχαντιστές.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες δεν θέλουν την Αρχαία Ιστορία και τον Πολιτισμό άλλων λαών, θέλουν ΜΟΝΟ την Ιστορία του Μωϋσή, Αβραάμ, Δαυϊδ, και Σολομώντα!!! Για αυτό κατάστρεψαν ότι Αρχαίο Πολιτισμό βρήκαν στη Βαβυλώνα, στη Παλμύρα, Συρία, Μεσοποταμία, κ.λ.π. Γιαυτό προβάλλουν εμπόδια για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη!!! Μισούν τον Μέγα Αλέξανδρο!!!

Θα μας εξαφανίσουν με πόλεμο, με μετανάστευση, και με εποικισμό με υπανάπτυκτους φτωχούς λαθρομετανάστες. Τους πλούσιους τους παίρνουν στην Ευρώπη, και εδώ αφήνουν τους ρακένδυτους, αυτούς που βλέπετε στη πλατεία Βικτωρίας, και σε άλλες πλατείες των Αθηνών, Λέσβο, Κω. Ήδη η Σιωνιστική Κυβέρνηση Τσίπρα, μέσω Τασίας και Σίας, ψήφισε νόμο για Ελληνοποίηση Β! γεννεάς λαθρό. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ  ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ

Όλoi αυτοι εκτελουν εντολες των ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Υπάρχει σχέδιο της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, οι λαθρομετανάστες να ξεμείνουν στην Ελλάδα, αφού οι ισχυρές χώρες της Ευρώπης δεν τους θέλουν. Δέχονται ΜΟΝΟ μικρό ποσοστό 1-2% του πληθυσμού. Τό όλον «Τσουνάμι» των λαθρό θα το υποστούμε εμείς οι Έλληνες. ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018 ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 38.000.000 ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ” ΕΛΛΗΝΕΣ… ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΡΕΝΤΟ Η ΘΑ ΣΤΟΝ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ, ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΣ , ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η Κυβέρνησεις ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ-ΝΔ-Μητσοτακη αδιαφορουν, και για «ανθρωπιστικούς Σιωνιστικούς λόγους» τους φιλοξενουν και περιθάλπουν. Βλέπουν το δέντρο, και δεν βλέπουν το δάσος??, και τον Αρμαγεδώνα που έρχεται, για εξαφάνιση του Ελληνισμού?? Η ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ???

Η Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δημιουργεί ανά την επικράτειαν πολυτελείς καταυλισμούς λαθρομεταναστών, και δεν βλέπει πέρα από τη μύτη της?, ή μάλλον υπακούει στις εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που έχει προγράμματα για εξαφάνιση του Ελληνισμού σε μια γεννεά.

Η επίσημη θέση της Εκκλησίας μας για τη Συρία, και για ότι συμβαίνει εκεί, είναι βουβή, αδιάφορη, και άσπλαχνη ΠΡΙΝ, ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ.  Όταν οι Τζιχαντιστές σφαγείς, θα αρχίσουν να σφάζουν τους Μητροπολίτες, τότε θα είναι αργά να ξυπνήσουν!!

(Όπως οι Τζιχαντιστές έσφαξαν στη Συρία τους Μητροπολίτες, και ουδείς από την Ορθοδοξία αντέδρασε.  O Ελληνικός Λαός τους υπακούει, με φλογερά κηρύγματα, κάθε Κυριακή και εορτή στις Εκκλησίες-ενορίες, να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό που κοιμάται!!!)

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ εκτελεί εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Όλα τα ανωτέρω είναι συνδυασμός ψυχολογικού, πολιτικού, οικονομικού, και ένοπλου πολέμου. Ο απληροφόρητος Αμερικανικός Λαός, υποδέχεται τώρα τον Πάπα, με πανηγυρισμούς, χωρίς να καταλαβαίνει ότι ο Πάπας είναι μυημένος από τη Ν.Τ.Π. και δουλεύει για τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Στα πόσα Μνημόνια άραγε ξυπνάει ο Ελληνικός Λαός;;; Η Παγκόσμια Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, καλά κρατεί……

Όταν οι Πέρσες του Δαρείου, Ξέρξη, και Αρταξέρξη, έκαναν εισβολή στην Ελλάδα, οι Έλληνες πολέμησαν στις Θερμοπύλες, στον Μαραθώνα, στη Σαλαμίνα. Εμείς παραδώσαμε την Ελλάδα μας, και παραδωθήκαμε στους βαρβάρους εισβολείς λαθρομετανάστες, επειδή έτσι το θέλησε η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Το κακό είναι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος, συμφωνούν και συνεργάζονται με τους προδότες-εφιάλτες πολιτικούς, ορντινάντσες του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

ΠΗΓΗ Α.Γ.  nikosxeiladakis

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Frontex: Σε όλη την ΕΕ μειώνονται οι αφίξεις αλλοδαπών εκτός από την... Ελλάδα - 46% άνοδος σε σχέση...
Άνοιξαν τα διαγνωστικά. Επιβαρύνονται οι ασφαλισμένοι
Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΜΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 20/7/2018
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΣΤΟΝ ΑΣ...
ΑΠΟΧΉ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ. ΑΠΟΧΗ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΈΛΛΗΝΑ ΠΆΡΕ ΘΈΣΗ ΜΑΖΊ ΜΑΣ.
Ο ΕΛΛΗΝ ΜΙΛΗΣΕ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΩΠΑΣΑΝ
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ
Μεγαλύτερο ''χωριό'' από την Χώρα και τους Μυτηλινιούς το νέο ΚΥΤ
ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ : ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Τέλη κυκλοφορίας: Στην Ελλάδα για ένα Fiat 500 πληρώνουμε 120 ευρώ, στη Γερμανία 17 ευρώ, και στη Σο...