Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Στο έλεος των αλλοδαπών Μόρια και Μυτιλήνη: Οι κάτοικοι απεγνωσμένα ζητούν βοήθεια
Στο έλεος των αλλοδαπών Μόρια και Μυτιλήνη: Οι κάτοικοι απεγνωσμένα ζητούν βοήθεια

Στο έλεος των αλλοδαπών Μόρια και Μυτιλήνη: Οι κάτοικοι απεγνωσμένα ζητούν βοήθεια

ολα προσυμφωνημενα…οι τουρκοι θα κανουν εντελως τυχαια ασκηση με πραγματικα πυρα στο Β.ΑΙΓΑΙΟ,..οι “μπαχαλακηδες” λαθρο θα καινε τα νησια,….ο λιγοστος ελλ.στρατος θα επεμβει με νεκρους καποιους λαθρομπαχαλακηδες ….και ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ αποβαση για να……ΣΩΣΕΙ τους… ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ… ΚΑΙ ΤΣΑαακ….. αντε βγαλε τον ΤΟΥΡΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΣΟ… ΝΗΣΙΑ……ΟΛΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ….ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ..ΟΛΑ… απλως δεν το ανακοίνωσαν ..ακομη …. )

Οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες συνέχισαν να βάζουν φωτιές όλη τη νύχτα κατά την διάρκεια των συγκρούσεων με την αστυνομία γύρω από την Μορια και τον Καρά Τεπε αλλά και δίπλα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ.

Η ανησυχία των κατοίκων είναι μήπως στο τέλος οι αλλοδαποί εφορμήσουν στο εργοστάσιο της ΔΕΗ ή ακόμα και σε αποθήκες οπλισμού που έχει το νησί καθώς επί του πρακτέου είναι κυριολεκτικά τα πάντα αφύλακτα.

Εάν καταληφθεί το εργοστάσιο της ΔΕΗ τότε θα παραλύσει το νησί καθώς τίποτε δεν θα εμπόδιζε τους αλλοδαπούς να «κατεβάσουν» το ρεύμα. Εάν καταληφθούν αποθήκες οπλισμού τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα.

Ένα εφιαλτικό σενάριο το οποίο όμως δεν είναι απίθανο αν κρίνει κανείς πως ανενόχλητοι οι αλλοδαποί εισήλθαν στο χωριό της Μόριας και εν τέλει προχώρησαν και σε πυρπολισμούς.

Μετά τη νύχτα τρόμου που πέρασαν οι κάτοικοι της Λέσβου κατά την εξέγερση των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών και κατά την διάρκεια της εφιαλτικής βραδιάς πραγματοποίησαν  λαϊκή γενική συνέλευση, με τη συμμετοχή και αυτοδιοικητικών, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη και τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη όπου και ζήτησαν να έρθουν στο νησί επιπλέον αστυνομικές ενισχύσεις.

Το βράδυ οι αλλοδαποί έβαλαν φωτιά στα σπίτια του χωριού της Μόριας και οι κάτοικοι κοινοποίησαν το αίτημά τους για σταθερή διμοιρία στην είσοδο του χωριού, ώστε να μην εισέρχονται εντός αυτού οι αλλοδαποί.

Μάλιστα στην συνέλευση διαμαρτυρίας των κατοίκων, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη της γενικής γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής για το πρωί της Τρίτης.

Ζητούν από την ΕΛ.ΑΣ να κάνει περιπολίες στο χωριό, καθώς ο φόβος μετά τον φόνο στην Μόρια και η ένταση που έχει ανέβει, προκαλεί έντονη ανησυχία αναφέρει το lesvospost.gr

Το αίτημα μάλιστα φαίνεται πως ικανοποιήθηκε, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Περιφερειάρχη με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ αναμενόταν αργά το βράδυ να φτάσουν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ στην περιοχή.

Τέλος η τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Μυτιλήνη Στρατή Κύτελη με τον Υπουργό Μετανάστευσης δεν οδήγησε πουθενά, αφού ο τελευταίος αρνήθηκε να αναλάβει δέσμευση για την αποσυμφόρηση της Μόριας, με τους κατοίκους να ζητούν το κλείσιμό της.




ARVE





ARVE





ARVE

Σχόλια  Pronews.gr

Εδώ και 50 χρόνια στις εκλογές: Λέσβος 95% ΚΚΕ…

ολα προσυμφωνημενα…οι τουρκοι θα κανουν εντελως τυχαια ασκηση με πραγματικα πυρα στο Β.ΑΙΓΑΙΟ,..οι “μπαχαλακηδες” λαθρο θα καινε τα νησια,….ο λιγοστος ελλ.στρατος θα επεμβει με νεκρους καποιους λαθρομπαχαλακηδες ….και ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ αποβαση για να……ΣΩΣΕΙ τους…ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ…ΚΑΙ ΤΣΑαακ…..αντε βγαλε τον ΤΟΥΡΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΣΟ… ΝΗΣΙΑ……ΟΛΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ….ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ..ΟΛΑ… απλως δεν το ανακοίνωσαν ..ακομη

Μην περιμένετε απο τις ανθελληνικές κυβερνήσεις να υποστηρίξουν τους Έλληνες και την ΕΛΛΑΔΑ . Πάρτε στα χέρια σας τις τύχες σας και την πορεία του Έθνους . Κάτω οι λαθρολάγνοι , μνημονιακοί , ανθέλληνες .

Ερωτημα που εθεσα πιο κατω σε σχολιαστη και το θετω κι΄ εδω προς ολους:
Τι διαφορα εχει ο Τσιπρας απο τον Κουλη τον Γουρλοματη;;;
Τι διαφορα εχει η κρυφοκομμουνιστικη Νουδουλα απο τους κομμουνιστες Συριζαιους ή Κουκουεδες;;;
Και μιλαμε για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διαφορα, στα Εθνικα θεματα, στην Λαθροεποικιση, στην Ταξη ,και στην Ασφαλεια του Ελληνα πολιτη, ακομη και στην Οικονομια.

 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΟΜΕΙΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΕΑ,ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΤ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΧΩΡΑ 190 χρονακια

 

Μια και σημαντικη -γι’αυτους.
“Φυγε συ να φαω εγω.”

 

δεν ειναι και άμοιροι ευθυνών. τους έταξαν “ανάπτυξη” …και αυτοί τη πήραν χωρίς να κοιτάνε το κοστο παρα μόνο τη βολή τους. νησιωτες που δεν μενουν εκει αναρωτιόνταν γιατί τους μαζεύουν γτ τους δέχονται γτ ,γτ.ε….οταν οι μκο σε βάζουν στο πειρολ σου νοικιάζουν ακίνητα,οικόπεδα,υπηρεσίες με ωραία φράγκα,οι δήμοι επιδοτούνται ++και τρώνε απο κει..κλπ,κλπ.τρ που πρόκειται η μάσα να περιοριστεί (στις 2 καλες κ αγιες μκο…)οι κάτοικοι βλέπουν να μένουν απο το τρεχούμενο ρευστό…και υλοποιούν έμμεσα το άλλο σκέλος: αυτό της νομιμοποιησης των λαθρο ειτε με μορφή άσυλου ειτε με μετεγκατασταση στην ενδοχωρα. όπως και να το πάρεις ευθύνες έχουν και πολλές, διότι πολλοί τους τα έλεγαν.. αρα μόνο αδαείς δεν έμειναν

Τα νησια ειναι εδαφος Ελληνικο που ελευθερωθηκε με αιμα ηρωων, αλλο το καλα παθαινουν οι κατοικοι και αλλο το για να τιμωρηθουν αφηνουμε τα νησια στο ελεος των εισβολεων, αυτο ειναι αβαντα στην προδοσια των γαλαζοπρασινοροζε.

Και για να μη κλαιτε για τους νησιωτες ολοι αυτοι που προκαλουν ταραχες θα τους φερουν στην ενδοχωρα…..

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ