Reading Time: 8 minutes
ΑΑΔΕ : Μπαράζ ελέγχων για πάνω από 30.000 εκκρεμείς υποθέσεις – 2 στους 3 φοροδιαφεύγουν
ΑΑΔΕ : Μπαράζ ελέγχων για πάνω από 30.000 εκκρεμείς υποθέσεις – 2 στους 3 φοροδιαφεύγουν

ΑΑΔΕ : Μπαράζ ελέγχων για πάνω από 30.000 εκκρεμείς υποθέσεις – 2 στους 3 φοροδιαφεύγουν;

ΓΡΑΦΕΙ Η Ελενα Αλεξιου ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ in.gr ΑΑΔΕ : Μπαράζ ελέγχων για πάνω από 30.000 εκκρεμείς υποθέσεις – 2 στους 3 φοροδιαφεύγουν

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ- ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ -ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

Περισσότερες από 30.000 υποθέσεις φοροδιαφυγής που εκκρεμούν σκοπεύει να επανεξετάσει το 2020 η ΑΑΔΕ. Ο κίνδυνος παραγραφής λόγω παρέλευσης 5ετίας, σε συνδυασμό με τη χαλάρωση των φορολογουμένων όσον αφορά την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεών τους το 2019 αναγκάζουν το οικονομικό επιτελείο να κινηθεί άμεσα προκειμένου να αποφευχθεί υστέρηση στον στόχο για τα έσοδα.

ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ “ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ” -ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ‘ΔΟΣΕΙΣ” ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ “ΔΟΣΗ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ- ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ!!

ΤΑ “ΕΣΟΔΑ” ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Για φέτος προγραμματίζονται 45.990 έλεγχοι της εφορίας, με τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών -τρεις στους τέσσερις- να αφορούν υποθέσεις της τελευταίας τριετίας ή πενταετίας το πολύ.

Υπεύθυνη για τους ελέγχους είναι η Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ), που αναμένεται να διενεργήσει τουλάχιστον 620 έλεγχους-έρευνες και 17.720 στοχευμένους μερικούς επιτόπιους ελέγχους, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων διακίνησης.

ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΥΣΤΕΡΗΣΗ” ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ Ν. 4389/2016 ΦΕΚ 94Β’ Η Α.Α.Δ.Ε ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΣ “ΠΛΟΚΑΜΙΑ”. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Η Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ), ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ. – ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ Η ΑΑΔΕ – ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ– ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟ 4389/27-5-2016 ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ( ΒΛΕΠΕ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.)

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η εφορία δεν ψάχνει πια στα τυφλά αλλά στοχευμένα με βάση δείκτες και ανάλυση κινδύνου. Και έτσι πλέον εντοπίζει φοροδιαφυγή στις 2 τουλάχιστον από τις 3 υποθέσεις που ελέγχει η ΥΕΔΔΕ. Για το 2019, είχε στόχο 16.000 μερικούς επιτόπιους ελέγχους. Λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, στο ενδεκαμηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2019, είχε φτάσει ήδη στους 19.650 μερικούς και ίσως αγγίξει τελικά τις 22.000 (40% περισσότερες)!

ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σημασία έχει όμως ότι πάνω από 60% των ελέγχων αποκάλυψαν τη μεσαία φοροδιαφυγή ύψους 162 εκατ. ευρώ από 12.200 επιχειρήσεις. Αναλογεί μέση απόκρυψη 13.300 ευρώ, αλλά μετά από αυτούς τους μερικούς ελέγχους ακολουθεί πλήρης και εξονυχιστικός έλεγχος σε όλα τα φορολογικά αντικείμενα για διαπιστωμένους φοροφυγάδες, αλλά και τους συναλλασσομένους με αυτούς -εφόσον υποκρύπτονται κυκλώματα κλπ.

ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο “ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ” ΚΑΙ “ΕΝΤΙΜΟΣ” ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΑΔΕ:

ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ” ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ! ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΩ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ; ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ, ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!”

ΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ – ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ- ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ!! ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ!

ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ“ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΟΥΝ” ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2016. ( TAXHEAVEN.GR –  e-nomothesia.gr –  lawspot.gr –  ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ )

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.

ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.

Την λίστα των ελέγχων συμπληρώνουν επίσης:

25.100 πλήρεις και μερικοί έλεγχοι από ΚΕ.ΜΕ.ΕΠ., ΚΕ.ΦΟ.ΜΕ.Π., και Δ.Ο.Υ Α’ τάξεως. Εξ αυτών τουλάχιστον το 70% θα αφορά φορολογικά έτη, χρήσεις, υποθέσεις, περιόδους ή υποχρεώσεις της τελευταίας 5ετίας και από αυτό το ποσοστό, τουλάχιστον εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) θα αφορούν καταρχήν σε ελέγχους της τελευταίας 3ετίας για τις οποίες έχει λήξει η προθεσμία υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.

2.500 έλεγχοι που οι ίδιες υπηρεσίες θα διενεργήσουν μέσα στο 2020 για τη διαπίστωση της ορθής εκπλήρωσης των μη ετήσιων υποχρεώσεων των φορολογιών κεφαλαίου (μεταβιβάσεις και αγοραπωλησίες περιουσιακών στοιχείων, ακινήτων κλπ).

Εκτός από τους …παραδοσιακούς «φυσικούς ελέγχους» πάντως, το 2020 ετοιμάζεται και η ηλεκτρονική διασύνδεση των λογιστηρίων με την ΑΑΔΕ (ηλεκτρονικά βιβλία, e-τιμολόγια, online σύνδεση ταμειακών μηχανών κλπ).

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Α.Α.Δ.Ε;; Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ;;;

ΤΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.

ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΤΟ ΕΨΑΧΝΕΣ -ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ Χ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Η ΑΑΔΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ 25Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ “ΟΧΙ” ΣΕ “ΝΑΙ”, ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟ 62% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΤΟΥΣ!

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ “ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΥ “ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ” ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ “ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ”!!

Η ΑΑΔΕ ΠΕΡΑΣΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 27-5-2016 ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΣΟΔΩΝ!

ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΣΤΙΣ 10-5-2016 ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. Δ2863 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΟΛΩΝ ΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΕΝΤΟΛΗ- ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ, ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΝΕΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΑΑΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ – ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ!.

ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ:

Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΕΔΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΟ “ΦΑΝΤΑΣΜΑ” ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ – ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΜΑΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ, ΕΣΤΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ “ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

1) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ“

2) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ “ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ“

3) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ“

4) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ “ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ“

5) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ “ΥΓΕΙΑΣ“

6) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ “ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ“

7) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ “ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ“

8) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ “ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ“

9) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ “ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ“ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ “ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ“

10) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ “ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ“

ΑΝ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ …. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΡΙΞΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ!!

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ “Η ΑΡΧΗ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ”, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ… ΙΔΙΑ ΤΗΝ “ΑΡΧΗ” Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!!(ΑΡΘΡΟ 5 ΠΑΡ. 3 & 4).

ΕΞ’ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΟΤΙ “Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ … ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ!!!”

Η “ΑΡΧΗ” ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ “ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ”. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ! ΤΩΡΑ ΑΠΕΓΙΝΕ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ!!!!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ “ΑΑΔΕ” ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΛΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ “ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ” ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ “ΠΡΟΣΟΝΤΑ” ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ” ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ Ο “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ” ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ “ΑΡΧΗΣ” ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ”!!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ” ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ COMISSION Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 188 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΕΞΕΛΓΚΤΗ “ΑΡΧΗ” ΙΔΡΥΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η “ΑΡΧΗ” ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

ΠΟΥΛΑΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΠΑΦΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ…. ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ!!! ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!! ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ – ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ- ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΣΚΕΤΟ.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ – ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ- ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ!

ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2466 ΣΤΟ ΦΕΚ 173 ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1920 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ. (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΌ ΑΝΤΙΤΙΜΟ).

ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΚΙΣ.

Ή ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΕ 81 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ!!

ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΣΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ” ΑΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΟΡΟΥ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΚΟΜΑΧΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ;;;

ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;;; ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ;

ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ Ή ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ – ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ.- ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΑΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 10% ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;

ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ;;;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ;; ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ;;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ;; ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ;;

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ “ΟΠΛΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΑΙΩΝΩΝ!!

ΑΦΟΡΜΗ  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ in.gr : ΑΑΔΕ : Μπαράζ ελέγχων για πάνω από 30.000 εκκρεμείς υποθέσεις – 2 στους 3 φοροδιαφεύγουν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: