Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ;
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ;

ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ;

Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΙΦΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΑ Α ΣΕ ΚΥΚΛΟ….

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΓΡΑΦΟΥΝ “ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ”  “ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΟΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 160….

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ; (ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ) 
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ 2 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ….
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΕΤΟΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

ΝΟΗΣΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΟΥ…

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΧΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΕΡΤΆ (ΟΡΚΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ) ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ (ΒΟΥΛΗ) ΕΚΤΕΛΕΙ [ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΜΜΕ ΚΛΠ)] ΚΑΙ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ) ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΜΜΕ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΑΝΤΙΦΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ
Ο   Φ Ο Β Ο Σ……..
ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΎ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ….Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΕΦΌΣΟΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ….

ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ …

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ-ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ-ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ…..ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ…

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…..
ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ (ΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ) ΤΟ…. ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ…..
Stergios Tzintzios

ΠΗΓΗ : esynidisi.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ
#Σενάρια #τρόμου για #χιλιάδες #επιχειρήσεις και #εργαζομένους: «#Λουκέτα» σε #εστίαση και #λιανεμπό...
Πως μας παραπλανεί η προπαγάνδα... “Όλοι οι άνθρωποι του Μητσοτάκη”.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;;;
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ -ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ – Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Τέλος οι δωρεάν εξετάσεις με τον ΕΟΠΥΥ - Ανοίγουν τα διαγνωστικά αλλά μόνο με μετρητά
ΟΠΕΚΑ: Αλλαγές στα κριτήρια για επίδομα παιδιού, ενοικίου και Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΗΝ 31-7-2019 (απομαγνητοφώνηση)
Από το χαράτσι στον ΕΝΦΙΑ: Ο φόρος που ήρθε κι έμεινε
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ