Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Μεγαλειώδης και ειρηνική είπαν πως ήταν η συγκέντρωση στη Χίο, Λέσβο, Σάμο…

 Μεγαλειώδης και ειρηνική είπαν πως ήταν η συγκέντρωση στη Χίο και πως οι ντόπιοι έστειλαν ξεκάθαρα το μήνυμα τους στην κυβέρνηση, πως δεν επιθυμούν άλλο hot spot στον τόπο τους.
Παρόντες και οι δήμαρχοι, με συγκινητικές ομιλίες, τρανταχτό λόγο και στο πλάι των ντόπιων.

Αφού πριν χρόνια οι δήμαρχοι δέχτηκαν και υπέγραψαν για τη φιλοξενία των προσφύγων, χωρίς καν να ρωτήσουν τους ντόπιους κατοίκους και χωρίς καν να κάνουν λαϊκή συνέλευση και να δώσουν την ενημέρωση στους πολίτες για όσα σχεδιαζόταν για εκείνους χωρίς εκείνους, αλλά και να έχουν τη συναίνεση των πολιτών για όλο αυτό το εγχείρημα στον τόπο τους,όπως ορίζει ο νόμος 3852, το οποίο άλλωστε τους αφορούσε άμεσα.

Τώρα που η πραγματική κατάσταση έδειξε το αληθινό και σκληρό πρόσωπο της, μιας και ούτε επενδυτές ήρθαν στη χώρα μας, ούτε επρόκειτο για πραγματικούς πρόσφυγες, με τα χαρακτηριστικά που τους ορίζει ο νόμος για να είναι πρόσφυγες και κάτω από την πίεση και την αγανάκτηση των ντόπιων κατοίκων, τώρα τάχθηκαν στο πλευρό των πολιτών και βγάζουν συγκινητικές ομιλίες…

Τώρα, που ο «καρκίνος» εξαπλώθηκε κι εμφάνισε τα συμπτώματα του προκαλώντας ανασφάλεια, φόβο, αγρυπνίες, καταστροφές περιουσιών και περιβάλλοντος, τώρα που οι « επενδυτές» έγιναν σχεδόν ίσοι στον αριθμό με τους ντόπιους ίσως και περισσότεροι και νιώθουν δυνατοί μιας και κανένας δεν στέκεται εμπόδιο στις καταστροφές και στις απειλές τους, τώρα αποφάσισαν ντόπιοι και δήμαρχοι να εκτονώσουν την οργή τους με μεγαλειώδεις πορείες και συγκεντρώσεις…

Όμως τα αιτήματα τους δεν αφορούν το συλλογικό όφελος αλλά μόνον την τοπική τους κοινωνία. Να φύγουν οι δομές φιλοξενίας από τον τόπο τους…κι ας πάνε παραπέρα.
Ας κάνει μετάσταση ο «καρκίνος» σε άλλες περιοχές της χώρας…

Αυτό είναι το ζητούμενο;;;
Αυτό μας ενδιαφέρει;;;
Δίνει ουσιαστική λύση στο πρόβλημα του μεταναστευτικού η μετακίνηση από τη μια περιοχή σε μια άλλη;;;
Οι γεννήσεις των αλλοδαπών αυτών είναι τριπλάσιες από αυτές των Ελλήνων. Σε λίγα μόνον χρόνια με το ρυθμό εισροής και με το ρυθμό γεννήσεων δεν θα αποτελούν μειονότητα αλλά πλειονότητα στην ίδια μας τη χώρα.

Ήδη παρατηρούμε και βιώνουμε την άδικη και άνιση μεταχείριση ανάμεσα σε «πρόσφυγες» και Έλληνες πολίτες από την κυβέρνηση.

Οι Έλληνες φορολογούνται δυσβάσταχτα, τα επιδόματα τα δικαιούνται ελάχιστοι, η ανεργία και οι χαμηλοί μισθοί είναι υπαρκτό πρόβλημα ενώ για τους «πρόσφυγες» ισχύουν ακριβώς τα αντίθετα.

Κυβέρνηση, εκκλησία, αστυνομία, δικαιοσύνη, όλοι είναι στο πλευρό τους και πρόθυμοι να τους συμπαρασταθούν παρέχοντας υλική, ηθική στήριξη ακόμη και …ιθαγένεια. ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Αντιθέτως για τους Έλληνες υπάρχει μια «ρατσιστική » συμπεριφορά και πλήρη απαξίωση για τα δεινά που αντιμετωπίζουν.

Ποιος λοιπόν ο σκοπός των μεγαλειωδών συγκεντρώσεων;;;
Κανείς δεν πρόκειται να συγκινηθεί και κανείς δεν πρόκειται να κοιτάξει τον Έλληνα.
Μια απλή εκτόνωση είναι όλο αυτό. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…

Ο λαός, που ένθερμος δίνει το παρών του στις συγκεντρώσεις, δεν έχει καταλάβει πως αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση ως ένα απλό, κατασχεμένο ΑΦΜ.
Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο λαός δεν έχει ασκήσει το δικαίωμα της κυριαρχίας του.
Και όλο το μυστικό της δύναμης του λαού είναι στη δήλωση της κυριαρχίας του.

Και αυτή αποδεικνύεται μέσω του πιστοποιητικού γέννησης του Έλληνα πολίτη, όπου η ημερομηνία απόκτησης ιθαγένειας είναι η ημερομηνία γέννησης του.

Και κατοχυρώνεται με την κατάθεση της εντολής αποπληρωμής που έχει εκπονήσει νομικά μόνον η Ελλήνων Συνέλευσις.

Ας συνειδητοποιήσουμε όλοι οι Έλληνες πως κληρονομικά αυτή η χώρα μας ανήκει και καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να την ξεπουλάει και να τη χαρίζει μαζί με τα δικαιώματα μας σε αλλογενείς που δεν σέβονται ούτε τη φύση της , ούτε τους ντόπιους κατοίκους της αλλά ούτε και τον πολιτισμό της.

Είναι η ώρα που κάθε Έλληνας οφείλει να αποφασίσει αν θέλει να είναι ένας απλός αριθμός χωρίς δύναμη ή ο κυρίαρχος στη χώρα του.

politischios.gr

Αφροδίτη Καρανίκου

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ