Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

«Βούλιαξαν» Λέσβος, Χίος και Σάμος από τους διαδηλωτές – Όλοι οι νησιώτες στους δρόμους με συνθήματα και πλακάτ κατά των δομών (Φωτογραφίες & βίντεο)

Τέλος η ανοχή από τους κατοίκους των νησιών που σηκώνουν εδώ και χρόνια το βάρος του προσφυγικού/μεταναστευτικού.

Με κοινή απόφαση του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη και των δημάρχων των «πληγέντων» νησιών, όπως η Λέσβος, η Σάμος και η Χίος, αποφασίστηκαν διήμερες κινητοποιήσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, οι  Δήμαρχοι του Βορείου Αιγαίου  και  ο Περιφερειάρχης θα μεταβούν στην Αθήνα για την επίδοση σχετικού ψηφίσματος των νησιωτών στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και εν συνεχεία θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή, όπου θα ζητήσουν συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ωστόσο σήμερα, οι κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει με την… «παράλυση» των τοπικών αγορών των νησιών και γενικότερα της καθημερινότητας, καθώς θα παραμείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και τα καταστήματα με απόφαση των Εμπορικών Συλλόγων.

http://newpost.gr/ellada/5e282f9e742d607b1724b063/voyliaxan-lesvos-hios-kai-samos-apo-toys-diadilotes-oloi-oi-nisiotes-stoys-dromoys-me-synthimata-kai-plakat-kata-ton-domon-fotografies-vinteo?preview=true

kristina kris

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ