Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Προωθείται αύξηση έως 10% στην τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
Προωθείται αύξηση έως 10% στην τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Ε.ΣΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!
ΕΧΕΙΣ 600ΔΙΣ ΜΕ ΦΕΚ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟ! ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!

ΕΧΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ!
ΚΑΙ ´ΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ Τ´ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

ΟΜΩΣ ΕΣΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΠΑΦΙΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ;;; ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ;;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ!
ΨΑΞΕ ΤΟ. ΞΥΠΝΑ!!’

Προωθείται αύξηση έως 10% στην τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑΠΕ, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες εμφανίζονται έτοιμες να αυξήσουν από 7% έως 10% τις τιμές στα εισιτήρια τους. Οι εταιρίες δηλώνουν προβληματισμένες από τη νέα επιβάρυνση στο κόστος των ναυτιλιακών καυσίμων, μειωμένης περιεκτικότητας σε θείο (από το 3,5% στο 0,5%) από 01/01/2020, κατά εφαρμογή σχετικού κανονισμού του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού ΙΜΟ.

Στελέχη των ναυτιλιακών εταιριών δήλωσαν ότι η τιμή ανά τόνο του νέου καυσίμου 0,5% περιεκτικότητας σε θείο, σύμφωνα με τα δεδομένα των τελευταίων ημερών και πριν από το κλείσιμο της χρονιάς, ήταν κοντά στα 575 ευρώ ανά τόνο, όταν το αντίστοιχο καύσιμο που έκαιγαν μέχρι την 31/12/2019 τα πλοία (3,5% σε θείο) ήταν στα 450 ευρώ ο τόνος.

Πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας ανέφεραν στο ΑΠΕ ότι ο αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης έχει θέσει το θέμα της επιβάρυνσης του κόστους των ναυτιλιακών καυσίμων στο υπουργείο Οικονομικών. Το θέμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι υπό εξέταση καθώς υπάρχει ενδοιασμός ως προς το γεγονός ότι αν παρθεί μία απόφαση για μείωση του ΦΠΑ στην ακτοπλοΐα θα πρέπει να υπάρξει συνολικά για όλες τις μεταφορές κάτι που θα αυξήσει το συγκεκριμένο κόστος.

Σημειώνεται ότι οι εταιρείες με τη εφαρμογή του νέου κανονισμού στα ναυτιλιακά καύσιμα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν και παλαιού τύπου καύσιμα (3,5%, η 1,5% σε θείο) αρκεί να έχουν εγκαταστήσει συστήματα που θα τα καθαρίζουν (scrubbers).

kristina kris

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ