Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
δήλωση Μητσοτάκη υπέρ της δολοφονίας Σουλεϊμανί-Ιδού το βίντεο
Εξαφάνισαν στο Μαξίμου τη δήλωση Μητσοτάκη υπέρ της δολοφονίας Σουλεϊμανί-Ιδού το βίντεο με το τι πραγματικά είπε

Εξαφάνισαν στο Μαξίμου τη δήλωση Μητσοτάκη υπέρ της δολοφονίας Σουλεϊμανί-Ιδού το βίντεο με το τι πραγματικά είπε

Εξαφάνισαν από το Μαξίμου, την μετάφραση των δηλώσεων Μητσοτάκη, με τις οποίες παίρνει θέση υπέρ της δολοφονίας Σουλεϊμανί από τις ΗΠΑ και στηρίζει την απόφαση των ΗΠΑ να προσχωρήσουν σε αυτό το χτύπημα.

Και μάλιστα πολλοί κάνουν τώρα και τον ανήξερο, ότι τάχα ο κ. Μητσοτάκης ουδέποτε στήριξε την δολοφονία. Βέβαια είναι πιθανό το ίδιο να κάνει και ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έχει δείξει ότι δεν διστάζει να παραποιεί ακόμη και δικά του λεγόμενα, αρκεί να τον εξυπηρετούν κάθε φορά.

Ιδού το απόσπασμα των δηλώσεων Μητσοτάκη στην εμφάνισή του στο Atlantic Council. Με κεφαλαία γράμματα τι πραγματικά είπε και απόκάτω η επίσημη, κομμένη, μετάφραση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού:

«Πρώτον, είμαστε σύμμαχοι με τις ΗΠΑ. Στεκόμαστε στο πλευρό των συμμάχων μας σε δύσκολες περιόδους. Καταλαβαίνω πως η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη το εθνικό συμφέρον των ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. Την ίδια στιγμή, πρέπει να έχουμε πλήρη επίγνωση ότι υπάρχουν ευρείες ανησυχίες για πιθανή κλιμάκωση και πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες ώστε να γίνουν κινήσεις που θα αποκλιμακώσουν την ένταση, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΗΠΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ. Είχαμε και ακόμα έχουμε πολύ στενούς δεσμούς με τον Αραβικό κόσμο και θεωρούμε τους εαυτούς τίμιους παίχτες στην περιοχή, αλλά δεν ξεχνάμε ποιοι είναι οι σύμμαχοί μας και πού ανήκουμε γεωπολιτικά».




ARVE

Η μετάφραση από την σελίδα του πρωθυπουργού:

«Πρώτον, είμαστε σύμμαχοι με τις ΗΠΑ. Στεκόμαστε στο πλευρό των συμμάχων μας σε δύσκολες περιόδους. Καταλαβαίνω πως η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη το εθνικό συμφέρον των ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή, πρέπει να έχουμε πλήρη επίγνωση ότι υπάρχουν ευρείες ανησυχίες για πιθανή κλιμάκωση και πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες ώστε να γίνουν κινήσεις που θα αποκλιμακώσουν την ένταση. Είχαμε και ακόμα έχουμε πολύ στενούς δεσμούς με τον Αραβικό κόσμο και θεωρούμε τους εαυτούς τίμιους παίχτες στην περιοχή, αλλά δεν ξεχνάμε ποιοι είναι οι σύμμαχοί μας και πού ανήκουμε γεωπολιτικά».

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ