ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ!

ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΑ. Η ΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ…

ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΑΗΡ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ! ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΚΑΛΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ,

ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ! ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΓΕΛΟΙΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ! Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΕΑ! ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.
ΞΕΧΑΣΑΜΕ. ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ, Ή ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.
ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΙΣ 7/9/2018

https://esypatreon.blogspot.com/2018/09/blog-post_8.html?fbclid=IwAR2EW0o0_leiZCV1-FpwPI3mm5AsyeLt2h5HqY9mI-i5dl02zjkgYIMT6WQ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: