Αφγανοί «λάθρο εισβολείς« έκλεισαν τον δρόμο στην Μόρια ζητώντας ρεύμα και θέρμανση στον «οικισμό» που έστησαν μόνοι τους!… παράνομα και με καταπατήσεις.

Συγκεκριμένα, περίπου 200 αιτούντες άσυλο, Αφγανικής καταγωγής, κατέλαβαν και έκλεισαν τον κεντρικό δρόμο Μόριας – Λάρσου, στην κεντρική είσοδο του ΚΥΤ της Μόριας. Ο νέος «οικισμός» που έχει αναπτυχθεί αριστερά της εισόδου του Κέντρου Υποδοχής δεν έχει καθόλου ηλεκτροδότηση.

Ενώ όπως, επεσήμανε το ρεπορτάζ του «Ν», το ηλεκτρικό ρεύμα δεν φτάνει για τους 18.604 αιτούντες άσυλο του ΚΥΤ. Φτάνει για τους 6.000 που μένουν εντός του ΚΥΤ (σ.σ. σε χωρητικότητα για 2.800 ανθρώπους!) και για κάποιους ακόμα απ’ έξω.

Αλλά για τους νεοεισερχόμενους που στήνουν μόνοι τους τις σκηνές τους με το που φτάσουν ούτε ρεύμα, ούτε θέρμανση δεν προβλέπεται. Στα εφτά οικόπεδα- χωράφια ιδιωτών που έχουν καταπατηθεί, χιλιάδες άνθρωποι στερούνται ρεύματος και θέρμανσης μέσα στον χειμώνα.(ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ;) Ο αναπληρωτής διοικητής του ΚΥΤ, Δημήτρης Βαφέας εξηγεί στο stonisi.gr ότι ήταν  σημαντική η παρέμβαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή να ενισχυθεί το ρεύμα για να μην παγώσει ο κόσμος. Ωστόσο, προσθέτει ότι δεν είναι δυνατόν να ηλεκτροδοτηθεί ολόκληρη «πόλη», ειδικά σε καταπατημένη περιοχή….
σχόλιο αναγνώστη stonisi.gr:

Christos Samaras

Κάποιοι μας ερχονται καθημερινά κατα εκατοντάδες και νομίζουν οτι η θέρμανση και το ρευμα ειναι κάτι περιπου δωρεάν, και τα απαιτούν, τη στιγμή που δεν εχουν να τα πληρώσουν και κρυοπαγώνουν οι περισσότεροι Ελληνες…
Αν δεν το εχουν αντιληφθεί, ελιές και πεύκα φυτρωνουν στο νησί, όχι λεφτόδεντρα, και οι πηγές μας αναβλύζουν νερό, όχι πετρέλαιο…


ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙΑ “ΥΚΩ” ΕΤΜΕΑΡ κλπ ΣΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ” ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΏΣΕΙ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΑ, ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;; ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ;;; ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΤΗΜΑ Η ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΓΙΑ 500€ ;;;; ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… Ε.ΣΥ;;; ΤΙ ΕΧΕΙΣ;;;

Δείτε γιατί έρχονται οι “πρόσφυγες” στην Ελλάδα και πως τους περιμένουν οι…δωρεάν τραπεζικές κάρτες (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ)

“Πρόσφυγας” άσυλο… Σας λένε ψέματα!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ…

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σπίτι, φως, νερό, τηλέφωνο δωρεάν στους λαθρο μετανάστες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: