ΤΟ ΦΩΣ ΚΟΥΒΑΛΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ Ή ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ

0
555

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΟΣ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ ΧΕΟΠΑ-ΜΑΩΝΑ “ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ”

ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΟΝΟ 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.

«ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΜΑΥΡΩΝ ΤΡΥΠΩΝ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ».

ΑΡΑ, ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ Ή ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

ΑΡΑ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΠΟΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΟΡΙΣΤΕΙ. ΑΡΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΑΝ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕΙΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ Ή 50 ΧΡΟΝΙΑ Ή ΟΠΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ 10 ΔΙΣ ΧΡΟΝΙΑ Ή 1000 ΔΙΣ ΧΡΟΝΙΑ;;;

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΧΡΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.
ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ!

ΑΡΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΟΛΙΟ ΨΕΥΤΟΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ.

ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ Ή ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΩΣ ΗΛΙΟΣ.

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΟΥΒΑΛΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΟΣΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ. ΟΣΟ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΦΩΣ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΣ.

ΟΤΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΝ.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟΤΕ ΧΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΡΟΝΟ. ΕΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΕΙΡΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΩΣ 1 ΕΝΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΟΝΟ 1 ΕΝΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ