Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πρώην διοικητής ΕΥΠ: Ορδές αλλοδαπών δημιουργούν τρίτη μουσουλμανική εστία στη χώρα

Το καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε ο πρέσβης επί τιμή, πρώην διοικητής ΕΥΠ

Ο Γιάννης Κοραντής σε συνέντευξή του στον Γ. Τράγκα αναφορικά με την αθρόα προσέλευση μεταναστών από τα μουσουλμανικά κράτη στην Ελλάδα επισημαίνοντας τον σοβαρό κίνδυνο που ελοχεύει από την ανεξέλεγκτη και μη ελεγχόμενη παράνομη μετανάστευση ανέφερε τα εξής “Ορδές αλλοδαπών μουσουλμάνων, ανεβαίνουν στον Έβρο, όπου δημιουργείται μια τρίτη εστία μουσουλμάνων, εκτός από τους γειτονικούς νομούς και το επαναλαμβάνω «ορδές», με ότι αυτό συνεπάγεται, για όσους μπορούν να αντιληφθούν το πρόβλημα.

Όσο θα αυξάνονται, οι ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές, αυτό θα έχει ένα κόστος πολιτικό και οικονομικό, για την εκάστοτε κυβέρνηση, μέχρις ότου υπάρξει έκρηξη. Εύχομαι να μην συμβεί, αλλά πολύ φοβάμαι, ότι είναι ο πυρήνας καταλυτικών εξελίξεων, πρέπει να σταματήσει αυτό το ανεξέλεγκτο τσουνάμι, διαφορετικά θα έχουμε κακές εξελίξεις.

Είναι θέμα πολιτικής απόφασης, η διαφύλαξη των συνόρων μας, οι ένοπλες δυνάμεις, ξέρουν πολύ καλά, τι μπορούν να κάνουν και σε αυτό το μείζον πρόβλημα. Αν αφεθούν, να επιτελέσουν το καθήκον τους, είναι αστείες οι επικλήσεις, ότι δεν μπορούμε να βάλουμε το πολεμικό ναυτικό, να σταματήσει τις μεταναστευτικές ροές, γιατί θα διεγερθούν οι γείτονες”.

crashonline.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ…

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Α.Σ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ… ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ…

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ