Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Απαξιώνει τους συνταξιούχους ο Άδωνις: Δεν μπορεί η συζήτηση στην Ελλάδα να είναι οι συντάξεις

Βασίλης Δρόσος Η ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΑΤΗ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΑΓΥΡΤΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!…

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ???…
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ??…
ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΌΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ!!

koutipandoras  Προεκλογικά η κυβέρνηση της ΝΔ έταζε τα πάντα στους συνταξιούχους, μετεκλογικά τους «αδειάζει» με τον πιο κυνικό τρόπο

Κυνικό άδειασμα στους συνταξιούχους που «χάιδευε» προεκλογικά η Ν.Δ επιφύλαξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραμονή Χριστουγέννων. «Δεν μπορεί η συζήτηση στην Ελλάδα να είναι οι συντάξεις» υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά τον αποκλεισμό τους από το κοινωνικό μέρισμα ήρθε η κυβέρνηση Μητσοτάκη γυρνάει επιδεικτικά την πλάτη στους συνταξιούχους που προεκλογικά τους τάιζε με ψέματα και υποσχέσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης στο Open pαραδέχθηκε το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η Ν.Δ. καλλιεργώντας προσδοκίες στους συνταξιούχους και παραπέμποντας στον Λουκιανό είπε: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»!




ARVE

Κάνοντας «πλακίτσα» λέγοντας ότι ούτε ο Σούπερμαν δεν θα μπορούσε να δώσει 20 δις αναδρομικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο ξεχνώντας πως ο υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης έταζε ένα μήνα πριν ότι τα αναδρομικά θα δοθούν στους συνταξιούχους.




ARVE

Επί λέξει ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι:

«Σέβομαι απόλυτα τους συνταξιούχους όμως δεν μπορεί η συζήτηση στην Ελλάδα να είναι οι συντάξεις. Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει στραμμένο το βλέμμα της στο παρελθόν πρέπει να έχει στραμμένο το βλέμμα της στο μέλλον. Πρέπει να μιλάμε για τις νέες θέσεις εργασίας, για να κάνουμε περισσότερα παιδιά, για το πώς θα κάνουμε περισσότερες επενδύσεις. Αυτά όταν τα κάνουμε θα έχουμε περισσότερο πλεόνασμα για να κάνουμε τι; Να δώσουμε 20 δις αναδρομικά; Όχι βέβαια. Για να πάμε να διορθώσουμε αδικίες του παρελθόντος και αυτό που κάνει ο κ. Βρούτσης είναι μία προσπάθεια να διορθώσει αδικίες του παρελθόντος. Βλέπω τον κ. Μητρόπουλο αυτά που λέει τα ωραία και γλυκά αλλά σας διαβεβαιώ τέτοια λεφτά δεν υπάρχουν. Μην καλλιεργούμε προσδοκίες που δεν υπάρχουν».

Τέλος παρέπεμψε στον Λουκιανό για να πει: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»

Προεκλογικά κορόιδευαν τους συνταξιούχους τάζοντας τα αναδρομικά και προτρέποντας σε μαζικά δικαστήρια των συνταξιούχων για να πάρουν πίσω.

Κατ. Μπρέγιαννη

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ