Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ληστεύει το καρτέλ κινητής τηλεφωνίας. Δεύτερη ακριβότερη η Ελλάδα στην ΕΕ-28

Πραγματική ληστεία υφίστανται οι πολίτες χρήστες κινητών τηλεφώνων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες έχουν συμπήξει καρτέλ αλλά και από το κράτος που έχει επιβάλλει στην κινητή τηλεφωνία τους υψηλότερους φόρους στην Ε.Ε των 28 (ΦΠΑ κλπ)!!!

Σύμφωνα με Έκθεση που παρουσίασε προχθές η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας στην Ε.Ε των 28 η Ελλάδα είναι δεύτερη πιο ακριβή χώρα πίσω από την Σλοβακία.

Οι χρεώσεις στην Ελλάδα σύμφωνα με την ίδια έρευνα εμφανίζονται έως και πέντε φορές (!) πιο ψηλές από ότι είναι ο μέσος όρος στην Ευρώπη-28.

Μάλιστα, ενώ το 2019 σε σχέση με το 2018 οι χρεώσεις ευρυζωνικού Internet μέσω κινητού παρουσίασαν σημαντική μείωση, στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από γερμανική εταιρεία (Empirica), δεν παρουσιάστηκε ανάλογη τάση, ενώ και σε ορισμένες κατηγορίες οι χρεώσεις στην Ελλάδα αυξήθηκαν!

Κυβερνήσεις και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε αγαστή βρώμικη συνεργασία έχουν επιβάλλει στην χώρα μας ένα αμαρτωλό καθεστώς καταλήστευσης των καταναλωτών και της οικονομίας, το οποίο επιτείνει την φτωχοποίηση της κοινωνίας και πλήττει θανάσιμα την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και την ανάπτυξη.

Και ενώ, για παράδειγμα, η γερμανική Cosmote (Deutsche Telecom) αποκομίζει υπερκέρδη, την ίδια ώρα προβαίνει σε μαζικές απολύσεις, υποχρεώνοντας τους εργαζόμενους να προχωρούν σε απεργία διαρκείας.

Αυτήν την ώρα απαιτείται ένα μια μεγάλη ένωση πολιτών ΕΛΛΗΝΩΝ για την προστασία των καταναλωτών από τις καταληστεύσεις των διαφόρων καρτέλ στην οικονομία (κινητή τηλεφωνία, τράπεζες διόδια κλπ κλπ) και γενικότερα ένας ανατρεπτικός ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ – ΕΝΩΣΗ του λαού μας που θα στείλει στα τσακίδια το κλεπτοκρατικό, ολιγαρχικό και ξενόδουλο ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο και τις κυβερνήσεις του, αποδίδοντάς του και τις πελώριες ποινικές ευθύνες του.

ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝ
ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ “ΕΛΛΑΣ”

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ