ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ), ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ :ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ),ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΣΟΜΑΛΙΑ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΑΛΓΕΡΙΑ ,ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΛΠ),ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΩΣ ΔΕΚΑ ΔΟΛ.Η’ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ Η’ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΣΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΣΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΩΣ ΕΔΩ, ΣΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΝΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΤΩΧΗ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΛΠ,ΚΛΠ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΘ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ  ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΙΩΝΩΝ ΟΠΩΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΙ.

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΥΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΛΛΟΤΕ ΑΚΜΑΖΟΝΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΨΥΧΩΝ, ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΛΠ, ΕΝΩ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΝ, ΟΤΙ, ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΥΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΣΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΌΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΑΣΤΟΣ.

ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΕΘΝΩΝ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΦΤΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, (ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣ ΑΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ,(ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΦΡΙΚΗ,ΚΛΠ), ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣΌΡΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ. ΡΑΤΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΑ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ. ΘΕΩΡΩ ΔΕ, ΙΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ!

Μανολης Μπροκος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: