Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ “ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ” ΒΕΒΑΙΩΣ…ΒΕΒΑΙΩΣ!!!!…..

ΜΕ “ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ” ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!
ΜΕ “ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ” ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ “ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ”!!!
ΜΕ “ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ” ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!
ΜΕ “ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ” ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!
ΜΕ “ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ” ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
ΜΕ “ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ” ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟ!!!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ???

ΜΕ “ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ” ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ???…

ΑΝ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ??… ΑΠΟ ΤΙΣ “ΑΡΧΕΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΘΕΣΜΟΥΣ”???….

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ???…

ΜΟΝΟΝ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!
ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ!!…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

Ν. Μπακογιάννη για Τουρκία: Είμαστε έτοιμοι να προσέλθουμε στο τραπέζι του διαλόγου με καλή πίστη (Hellasnow.com)

(Hellasnow.com) Ένα tweet της Ντόρας Μπακογιάννη για τα ελληνοτουρκικά έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες. Συγκεκριμένα στο μήνυμα μιλάει για διάλογο με την Τουρκία για την επίλυση των διαφορών μας ενώ σε εκδήλωση μαζί με τον Ε. Βενιζέλο μίλησε για προσφυγή στην Χάγη.

Το θέμα είναι βεβαίως, όταν μιλάει για καλή πίστη με την Τουρκία ξεχνάει ότι: Η Τουρκία κατέχει το 38% της Κύπρου, έχει αποκλείσει το νησί με με πολεμικά πλοία και αεροσκάφη, έχει εισβάλει στην κυπριακή ΑΟΖ με γεωτρύπανα, αμφισβητεί το διεθνές δίκαιο στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, δεν αφήνει τα Ελληνικά σκάφη να προσεγγίσουν τα Ίμια, μας στέλνει κάθε μέρα, 500 παράνομους μετανάστες από τα νησιά και άλλους τόσους από τον Έβρο! Καλή πίστη με ποιον λοιπόν; Και γιατί να διαπραγματευθούμε και να κάνουμε διάλογο για αυτά που μας ανήκουν;

Διαβάστε το μήνυμα της Ντ. Μπακογιάννη
Το μήνυμα προς την Άγκυρα πρέπει να είναι σαφές:είμαστε έτοιμοι να προσέλθουμε στο τραπέζι του διαλόγου με καλή πίστη για την οριστική επίλυση των διαφορών μας.Αλλά ξέρει καλά ότι ποτέ δεν θα διαπραγματευτούμε την εθνική μας κυριαρχία.Αυτήν θα την υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο. 

Ντόρα Μπακογιάννη @Dora_Bakoyannis

Το μήνυμα προς την Άγκυρα πρέπει να είναι σαφές:είμαστε έτοιμοι να προσέλθουμε στο τραπέζι του διαλόγου με καλή πίστη για την οριστική επίλυση των διαφορών μας.Αλλά ξέρει καλά ότι ποτέ δεν θα διαπραγματευτούμε την εθνική μας κυριαρχία.Αυτήν θα την υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο.

103  106 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ένα “νέο Ελσίνκι” πρότεινε ουσιαστικά χθες η Μπακογιάννη, δηλαδή μία ειδική σχέση ΕΕ- Τουρκίας με όρο την προσφυγή στη Χάγη.

Σε χθεσινή της ομιλία στην εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσε για άλλη μία φορά αίσθηση, καθώς επανέλαβε την άποψη της ότι η Ελλάδα πρέπει να δρομολογήσει δυναμικά μία προσφυγή στη Χάγη, και συγκεκριμένα μέσω μίας ειδικής σχέσης της ΕΕ με την Τουρκία!

Η κυβέρνηση, ωστόσο, φαίνεται πως αντιμετωπίζει διαφορετικά το ζήτημα – τουλάχιστον επί του παρόντος. Κυρίως διότι δεν φαίνεται να έχει εμπιστοσύνη στην τουρκική πλευρά, αφού μια τέτοια κίνηση προϋποθέτει πράγματι την υπογραφή συνυποσχετικού και άρα κοινής προσφυγής των δύο χωρών στο Διεθνές Δικαστήριο.

Την ίδια στιγμή πάντως, ο διπλωματικός μαραθώνιος με στόχο την απομόνωση της Τουρκίας συνεχίζεται. Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας βρέθηκε χθες στη Γενεύη και συνάντησε τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, προκειμένου να του αναλύσει τις θέσεις της Ελλάδας σχετικά με το μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης και να ζητήσει να μην πρωτοκολληθεί αυτό στα Ηνωμένα Έθνη.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ