Ο Παναγιωτόπουλος προσπαθεί να μαζέψει τα… αμάζευτα! (Video)

Ίσως δεν είναι μόνον οι αστυνομικοί (τουλάχιστον «ορισμένοι» αστυνομικοί) που δηλώνουν ότι αισθάνονται πιο ελεύθεροι πλέον να εκφραστούν ποικιλοτρόπως, αλλά και στρατιωτικοί.

Σε μια διευκρινιστική δήλωση προέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος μετά από πρωτοφανείς «δηλώσεις» στρατιωτικού σε ημερίδα στην Ορεστιάδα.

«Δηλώσεις τρίτων ατόμων αποτελούν προσωπικές απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και εμένα προσωπικά», αναφέρει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση και Θανάση Παφίλη για τη στάση του γγ (σσ γραμματέα Οργανωτικού) της ΠΟΜΕΝΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών), Ηλία Κολλύρη, απέναντι στους διαπιστευμένους στρατιωτικούς συντάκτες.

Ο γγ της ΠΟΜΕΝΣ, σε ημερίδα της Ομοσπονδίας στην Ορεστιάδα, επιτέθηκε στους διαπιστευμένους στρατιωτικούς συντάκτες και ζήτησε από την ηγεσία του υπουργείου να πετάξει έξω από το Πεντάγωνο τους διχαστές και εκβιαστές των στρατιωτικών.

Στην απάντησή του, ο κ. Παναγιωτόπουλος εκφράζει την εκτίμησή του προς το σύνολο των στρατιωτικών συντακτών, «ειδικά σε αυτήν τη χρονική περίοδο, για τη στήριξη και την προβολή του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο στο επιχειρησιακό επίπεδο όσο και σε εκείνο της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο».

Παράλληλα, δηλώνει: «Επιθυμώ να καταστήσω σαφές ότι η επικοινωνιακή πολιτική του υπουργείου διαμορφώνεται από την πολιτική ηγεσία και εκφράζεται αποκλειστικά και μόνο από την αρμόδια προς τούτο Διεύθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ. Δηλώσεις τρίτων ατόμων αποτελούν προσωπικές απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και εμένα προσωπικά».

«Σε κάθε περίπτωση, η συνεργασία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους είναι άψογη, όπως προκύπτει, τόσο από τις κατά καιρούς συνομιλίες εμού προσωπικά αλλά και του κυρίου υφυπουργού, σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όσο και από τις ενημερώσεις που κατά καιρούς πραγματοποιούνται στο υπουργείο», καταλήγει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Στην ερώτησή τους, οι βουλευτές του ΚΚΕ τονίζουν ότι «αυτού του είδους οι τοποθετήσεις είναι απαράδεκτες. Είναι επιλήψιμες, που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού μας και θυμίζουν άλλες εποχές». (σ.σ. ΕΝΟΣ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ “ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ”

Τι θα κάνει το ΚΚΕ σε περιπτωση πολέμου με την Τουρκία; – Διαβάστε και…

Για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο (ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) 20ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ – ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άνω κάτω έκανε το «ΠΑΙΔΩΝ» δωδεκάχρονος "μετανάστης". Η κατάσταση στα δυο παιδιατρικά νοσοκομεία είν...
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ BLOGS SITE ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΜΕΣΑ
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
05.05.2018 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΟΙ...
Τέλη κυκλοφορίας: Στην Ελλάδα για ένα Fiat 500 πληρώνουμε 120 ευρώ, στη Γερμανία 17 ευρώ, και στη Σο...
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ...
ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ 27-1-2019 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΚΜΗ
ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕ...
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΣΑΤΥΡΙΚΗ'' ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 5-12-2019