Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 17/5/2018 (ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ)

ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 17/5/2018 (ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 17/5/2018 (ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ)

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΝΤΕ.

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΟΛΑ ΣΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΚ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ; ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ; ΩΡΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΠΑΡΑΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ Φ.Ε.Κ.; ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ Φ.Ε.Κ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΤΟ CAPITAL CONTROL ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL CONTROL ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ; ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ; ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ; ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ή ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ Φ.Ε.Κ..

ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1835, ΤΟΥ 1836 ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ; ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ CAPITAL CONTROL ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΩΘΕΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΡΩΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΠΡΟΒΑΛΑΝ  ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΜ ΔΕΝ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.

ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ; ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΩΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΡΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL. ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ; ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΑΦΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ.

ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΒΛΑΒΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΒΛΑΒΗ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΛΑΒΗ;

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΟΥ Ή ΚΑΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ; ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΚΕΙ; ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΗΞΕΡΕΣ ΡΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CAPITAL CONTROL.

ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; ΤΙΠΟΤΑ. ΕΣΥ ΡΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ; ΠΟΙΟΝ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ; ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ; ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕΣ; ΜΜΜ ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ; ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΠΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ; ΠΩΣ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ; ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Η ΒΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ. ΕΑΝ ΤΑ ΣΤΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ “ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΩΠ ΤΕΛΟΣ ΓΚΡΕΜΙΖΩ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΠΕΦΤΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”. ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ; ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ, ΔΥΟ. ΕΔΩ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.

ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ SINGULAR ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕ; ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ; ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ; Ε ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ. ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΜΙΤΡΕΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ.

ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΔΙΑΛΕΞΕ Ή ΤΗΝ ΛΕΩΦΌΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ Ή ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ Ή ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ  ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ. Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΑΡΑ Η ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ Ή ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΖΩΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ. Ή ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ Ή ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΤΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ; ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ; ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΛΟ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΔΩ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΠΟΥΝΤΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ;

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ; ΝΑΙ. ΕΜΑΘΕΣ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ Ε; ΑΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΝΑΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΜΟΡΑΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ
ΠΗΓΗ :  alfeiospotamos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΔΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ο έλληνας… Goldfinger Δημήτρης Τσάκωνας ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΔΗΧ ΠΗΓΗ www.tovima.gr ΒΗΜΑτοδότης

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Παραδοχή του Τσίπρα δημόσια ότι εκτελούν εντολές εις βάρος του Συντάγματος κ του ελληνικού λαού !

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ …!!! BEST TV ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΧΑΙΑ ΠΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝNΗΣΟ 10/2/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
Μοριακή βιολόγος ρίχτηκε στη φυλακή επειδή ανακάλυψε ότι τα ανθρώπινα εμβόλια είναι μολυσμένα με ιού...
"ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΘΕΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ " 27-10...
Η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους ή ΟΧΙ τελικά;
ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΡΟΣ Α' (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ FRESH RADIO ...
Εισήγηση – «γραμμή(;)» στη Σχολή Δικαστών: Να απορρίπτετε τις αιτήσεις των δανειοληπτών για τον ν. Κ...
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 27-11-2019
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Προς χάριν των ανεμογεννητριών μεθοδεύεται η δήμευση των περιουσιών στις Κυκλάδες
Δικαίωμα ψήφου σε 43.000 αλλοδαπούς στην Αθήνα ...
ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;; ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ