Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολοταχώς για θερμό επεισόδιο: Η Τουρκία απαγόρευσε στα ελληνικά πλοία να κάνουν ασκήσεις επί της «τουρκικής ΑΟΖ» στην Κάρπαθο!

Ολοταχώς για θερμό επεισόδιο: Η Τουρκία απαγόρευσε στα ελληνικά πλοία να κάνουν ασκήσεις επί της «τουρκικής ΑΟΖ» στην Κάρπαθο!

H Τουρκία υλοποιώντας στην πράξη την ανακήρυξη ΑΟΖ σε μια έκταση που φτάνει μέχρι τις νοτιοανατολικές ακτές της Καρπάθου, αμφισβητεί το δικαίωμα της Ελλάδας να δεσμεύει περιοχές που βρίσκονται επί της «τουρκικής ΑΟΖ» νοτιοανατολικά της Καρπάθου για ασκήσεις!

Συγκεκριμένα απαντώντας σε μία περιοχή που δέσμευσε η Ελλάδα για άσκηση επάνω στην «τουρκικής ΑΟΖ» η Αγκυρα το μόνο που δεν είπε (ακόμα…) είναι ότι η Κάρπαθος δεν είναι ελληνική!

Ετσι μέσω του σταθμού της Αττάλειας, που δεν έχει καμία δικαιοδοσία, εξέδωσε αντιNAVTEX στην ελληνική, η Αγκυρα εξέδωσε NAVTEX με ίδιες ακριβώς συντεταγμένες με την ελληνική, λέγοντας επί της ουσίας πως αν η Ελλάδα θέλει να κάνει άσκηση στην περιοχή θα πρέπει να το κάνει με βάση την τουρκική οδηγία προς ναυτιλομένους (NAVTEX).

Με επιπλέον NAVTEX, όπως ήδη αποκάλυψε χθες το pronews.gr, ξεκινά δική της άσκηση μεταξύ Ρόδου και Καρπάθου για τις 2 Δεκεμβρίου, διάρκειας 4 ωρών στις περιοχές που έχει εκδώσει Navtex.

Παράλληλα εξέδωσε δύο ακόμα NAVTEX για ασκήσεις του τουρκικού Ναυτικού, δεσμεύοντας την περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελορίζου και νοτιοανατολικά της Λήμνου, όπως φαίνεται στην φωτό.

ΠΗΓΗ pronews.gr Το διαβάσαμε εδώ Δημοσιεύθηκε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ…

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ο έλληνας… Goldfinger Δημήτρης Τσάκωνας ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΔΗΧ ΠΗΓΗ www.tovima.gr ΒΗΜΑτοδότης

ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ROTHSCHILD… ΟΠΩΣ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” , “ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ” , “ΤΧΣ” … ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ” …………. ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ…

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… Ε.ΣΥ;;; ΤΙ…

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ